Pendla

ARKIV / Permalink / 0
 
Långhelgen spenderades i Kalix tillsammans med familj  och vänner. Det bjöd på mycket surr, et besök i Finland, kajakprövning i Luleå och såklart: träning. Både långdistans tillsammans med bror och gym med far. När jag kom hem i söndags möttes jag av en överraskning! A hade sedan i torsdags sagt att jag ska få en överraskning när jag kommer hem och om jag fick! Jag har under en lång tid (närmare bestämt ett år) klagat på våra garderober. De har varit värdelösa men ändå dugliga. Mitt hjärta studsade av glädje när jag kom hem och min första reaktion var brutal glädje följt av panik "Ånej har du köpt garderober, du vet ju inte hur jag vill haaaaaa........!!" Skämt och sido. Jag blev hur glad som helst. Han är så fin min pojk, slutar aldrig överraska.
 
Han hade såklart bara köpt inredning till sin garderob och lämnat inredningen för de andra garderoberna så att vi kunde hämta det dagen efter. He knows me too well... Han hade skyndat med att skruva ihop ena garderoben själv bara för att visa, förstår inte hur han lyckats med tanke på hur stor den är, det blev så sjukt fint! Mycket glas, hängning och belysning! Känns såååå lyx! 
 
Idag är det onsdag och det är tredje dagen jag jobbar i Vindeln. Sista dagen imorgon. Stöttar upp på ett kontor där det är kort om folk för tillfället. Har fungerat riktigt bra att pendla men ingenting jag skulle föredra. På kvällarna är det garderobsskruvning, snart är vi klara! Har även hunnit med att göra fransförlängning på Jonna. Dessutom är det nya releaser i Les Mills-programmen så har försökt nöta under den tid jag åker till och från jobbet, ska testa köra nya CX imorgon - musiken är dröm!
Till top