Pendla

ARKIV / Permalink / 0
 
Långhelgen spenderades i Kalix tillsammans med familj  och vänner. Det bjöd på mycket surr, et besök i Finland, kajakprövning i Luleå och såklart: träning. Både långdistans tillsammans med bror och gym med far. När jag kom hem i söndags möttes jag av en överraskning! A hade sedan i torsdags sagt att jag ska få en överraskning när jag kommer hem och om jag fick! Jag har under en lång tid (närmare bestämt ett år) klagat på våra garderober. De har varit värdelösa men ändå dugliga. Mitt hjärta studsade av glädje när jag kom hem och min första reaktion var brutal glädje följt av panik "Ånej har du köpt garderober, du vet ju inte hur jag vill haaaaaa........!!" Skämt och sido. Jag blev hur glad som helst. Han är så fin min pojk, slutar aldrig överraska.
 
Han hade såklart bara köpt inredning till sin garderob och lämnat inredningen för de andra garderoberna så att vi kunde hämta det dagen efter. He knows me too well... Han hade skyndat med att skruva ihop ena garderoben själv bara för att visa, förstår inte hur han lyckats med tanke på hur stor den är, det blev så sjukt fint! Mycket glas, hängning och belysning! Känns såååå lyx! 
 
Idag är det onsdag och det är tredje dagen jag jobbar i Vindeln. Sista dagen imorgon. Stöttar upp på ett kontor där det är kort om folk för tillfället. Har fungerat riktigt bra att pendla men ingenting jag skulle föredra. På kvällarna är det garderobsskruvning, snart är vi klara! Har även hunnit med att göra fransförlängning på Jonna. Dessutom är det nya releaser i Les Mills-programmen så har försökt nöta under den tid jag åker till och från jobbet, ska testa köra nya CX imorgon - musiken är dröm!

RUN

ARKIV / Permalink / 0
 
Som alltid när min bror hakar på blir den tilltänkta springturen mer än dubbelt så lång. Det blir andra milen jag springer för den här sässen. Ska det fortsätta såhär så ser jag en uppåtgående kurva beträffande min kondition. Vi sprang i skogen efter stigar samt även efter skid- och skoterspår, stundtals tuffare terräng. Ikväll väntas paddling.

Ansiktsvård

ARKIV / Permalink / 2
 
Femte månaden som p-pillerfri och min hud är helt i obalans. Min stackars hud som brukar vara så perfekt och felfri. Att ha käkat piller i åtta år känns skrämmande men att huden reagerar så här känns nästan värre. Just nu vill jag inte börja äta p-piller igen utan vänta tills min hud blivit bra igen. Förmodligen kommer jag aldrig börja äta p-piller igen om det är såhär det ska vara när man slutar. För att inte tala om andra biverkningar som kan komma ut av det. Såklart är det enkelt och jag har aldrig haft några problem med p-piller men det känns bara inte bra att det påverkar kroppen så mycket mer än vad vi någonsin kommer känna av.
 
Det är lustigt hur dålig hy kan få en att må så dåligt! Blä. Och det värsta man kan göra är ju att kämpa emot det för då blir det bara tusen gånger värre. Dessutom jobbar jag med kunder varje dag och då känns det som att man ändå vill sminka sig lite lätt när man egentligen borde vara helt utan. Och sedan KAN JAG INTE låta bli att klämma, måste låsa fast händerna eller liksom aldrig gå förbi någon spegel. Nååå jaaa.... Eftersom jag kört lite för hårt på Glam Glow supermud så har min hud börjat bli lite torr så nu ska jag börja proppa den med fukt istället. Nu ska jag försöka vara snäll och inte kämpa emot. Pfft.
 
Någon som har haft liknande problem, tips? 
 
Till top