Tredje året

ARKIV / Permalink / 0
 
Jag har ett år kvar tills jag kan titulera mig som Civilekonom med inriktning mit Service Management. Det som just nu snurrar i mitt huvud är vad jag ska välja för inriktning på D-nivå, just nu står det mellan Management, Marketing eller Business development. Ärligt talat tror jag inte det spelar någon roll men av någon anledning står jag ändå och velar. 
 
Annars då? Kursen Service Marketing, Marketing Ethics & Sustainability tog slut igår och jag vet redan att jag har fått VG på första momentet, väntar på andra men har en bra magkänsla. Nu är det ett glapp i studierna eftersom jag läst in kurser. Min plan är att fylla resten av våren med jobb, Informationsdesign/Webbdesign (eftersom jag verkligen vill ha programmeringsbiten på mitt CV) och dessutom har jag tänkt resa. Bland annat ska jag hälsa på några klasskompisar som befinner sig i Italien och sedan har jag även tänkt hinna upp till Norrbotten en sväng.
 
Tredje året har gått galet fort och det har, jämfört med år två, varit ett riktigt roligt år då jag endast läst inriktningsspecifika kurser inom Service Management. Jag kan inte förstå att jag i stort sett ska börja söka vuxenjobb i höst. Jag har länge känt mig redo för arbetslivet men just nu känns det bara skrämmande.
Till top