Seychelles

ARKIV / Permalink / 0
 
Hit ska vi i höst/vinter!
 
Vi har äntligen, efter månader av googlande, bokat resan till Seychellerna. Vi kommer bo framförallt på två olika öar: la Digue och Praslin. Vi har hört att det ska vara bättre än Maldiverna så låter lovande. Ser ut som riktiga paradisöar.
 
Annars så har jag haft en spännande vecka. Blev erbjuden jobbintervju som jag med blandade känslor faktiskt gick på. Det känns sjukt att tänka sig ett "riktigt" jobb. Jag har ju haft jobb konstant sedan jag varit 13 år och även arbetat som tillsvidareanställd men någonstans har det ju inte varit några framtida jobb i mitt huvud. Jag har aldrig tänkt att det här ska jag jobba med när jag går ut skolan. Nu känns allting så mycket mer allvarligt och någonstans har jag även fått mer skinn på näsan i och med både lång arbetslivserfarenhet och utbildning. Jag trivs jättebra på mitt jobb men det nya jobbet lät väldigt spännande på många sätt och vis. Jag hade en väldigt bra känsla i kroppen när jag lämnade företaget. Det kändes som att jag hade fått svar på mina frågor och funderingar som jag burit på hela veckan. Ett som är säkert är att man aldrig ska missa en chans att gå på intervju. Det är otroligt utvecklande!
 
Igår hade vi en supertrevlig kväll i Sara och Lars stuga. Den årliga sommarmiddagen med Boporten + respektive. Mycket tävlingar och god mat! För att inte tala om supersolen vi fick hela kvällen, riktigt lyckat. Alla människorna är så glada och roliga så man har aldrig tråkigt. 
Till top