Nationaldag

ARKIV / Permalink / 0
 
Denna dag började jag med att göra fransförlängning på min vän Sandra. Efter det så cyklade jag vidare till gymmet för att köra överkropp med Jennifer. Sista passet innan hon flyttar ifrån mig för att bli stockholmare, det känns lite motigt. Vi åt sushi efteråt och jag hoppas jag ska hinna träffa henne en gång till i veckan för sedan är det bye bye.
 
Har försökt spendera resten av dagen utomhus. A hade varit och shoppat loss på plantagen som vanligt så vi har sysselsatt oss med det och så vi haft lite besök av A's kompisar hemma. Har precis kommit in efter att ha njutit av de absolut sista solstrålarna nere vid älven där vi hade lite picknick samtidigt som hundarna fick en genomgång med borsten. Väldigt skön nationaldag med andra ord! Känns nästan jobbigt att jobba imorgon.
 
I veckan ska vi testa vara utan mejeriprodukter (typ vanlig mjölk och fil) samt även socker, det ska tydligen vara allmänt bra men i synnerhet bra mot huden? Min hy har blivit mycket bättre! Hoppas det håller i sig nu.. Har dock fortfarande problem med att bestämma mig för om jag ska börja med p-piller igen eller inte. Just nu lutar det mot spiral eller natural cycles. Jag har hört så mycket olika om alla olika alternativ. Helst skulle jag inte vilja sätta i hormoner i kroppen om min hud ska påverkas så som den gjort nu.
 
 
 
Till top