WILMA 8 år

ARKIV / Permalink / 0
 
Idag fyller världens finaste Wilma 8 år!
Hon är min första alldeles egna hund. Jag hade extrajobbat i butik sedan praoen i åttan, jobbat i finland hela sommaren mellan 8:an och 9:an för att tjäna ihop pengar. Jag minns exakt hur det var. Ända sedan jag hittade henne till att jag åkte ner till Stockholm för att hämta henne. Lyckan. När jag gick med henne i min famn på flygplatsen och alla människor trodde det var antingen en minibjörn eller apa. Hon är anledningen till att jag startade denna blogg. Hon har varit med mig genom ALLT. Grattis älskade hjärtat.

Seychelles

ARKIV / Permalink / 0
 
Hit ska vi i höst/vinter!
 
Vi har äntligen, efter månader av googlande, bokat resan till Seychellerna. Vi kommer bo framförallt på två olika öar: la Digue och Praslin. Vi har hört att det ska vara bättre än Maldiverna så låter lovande. Ser ut som riktiga paradisöar.
 
Annars så har jag haft en spännande vecka. Blev erbjuden jobbintervju som jag med blandade känslor faktiskt gick på. Det känns sjukt att tänka sig ett "riktigt" jobb. Jag har ju haft jobb konstant sedan jag varit 13 år och även arbetat som tillsvidareanställd men någonstans har det ju inte varit några framtida jobb i mitt huvud. Jag har aldrig tänkt att det här ska jag jobba med när jag går ut skolan. Nu känns allting så mycket mer allvarligt och någonstans har jag även fått mer skinn på näsan i och med både lång arbetslivserfarenhet och utbildning. Jag trivs jättebra på mitt jobb men det nya jobbet lät väldigt spännande på många sätt och vis. Jag hade en väldigt bra känsla i kroppen när jag lämnade företaget. Det kändes som att jag hade fått svar på mina frågor och funderingar som jag burit på hela veckan. Ett som är säkert är att man aldrig ska missa en chans att gå på intervju. Det är otroligt utvecklande!
 
Igår hade vi en supertrevlig kväll i Sara och Lars stuga. Den årliga sommarmiddagen med Boporten + respektive. Mycket tävlingar och god mat! För att inte tala om supersolen vi fick hela kvällen, riktigt lyckat. Alla människorna är så glada och roliga så man har aldrig tråkigt. 

Emmas bal

ARKIV / Permalink / 0
 
Emmas bal
 
 
Andreas bal
 
 
Jag har lyckats missa både min lillebror bal förra året och hans tjejs bal i år. Istället väljer jag att dela med mig här av det fina paret! Och passar på att säga hur stolt jag är över dem båda. För det arbetet dem gör varje dag i och med skidåkningen och hockeyn. Att de lyckas kriga igenom skolan, elitnivå i idrotten och ett toklångt distansförhållande med ena i Gällivare och andra i Umeå där sporten ibland gör det helt omöjligt att träffas på väldigt lång tid. Ändå reser de långa vägar för att klättra i berg den ynka lediga tiden de har tillsammans. Jag vet att min bror aldrig varit lyckligare och det gör mig lycklig. Nästa säsong ser vi Emma i Piteå Elit skidklubb och Andreas i Björklöven, allsvenskan. Rena rama lyxdistansen med andra ord.
 
Lägger ut en blänkare om att min bror söker lägenhet i Umeå! Gärna teg. Hör av er om ni vet något.
Till top