Basilica di Superga - Hike

ARKIV / Permalink / 0
 
Just nu snöar det stora lappvantar utanför mitt fönster - Igår satt jag ute i solen och åt lunch. Vädret är minst sagt schizo. Ovan ser ni bilder från en dagshike jag och några av tjejerna gjorde i Turin, det var sjukt härligt! Vi gick mer än två mil den dagen. Turin var som sagt mycket finare än jag någonsin trott! Så nära alperna att man kan se bergen som en panoramatavla när det är klart väder. 
 
Förhoppningsvis bjuder hösten på mer vandring. Jag har redan taggat igång med att köpa ett par riktigt rejäla vandringskängor!

Solstrålar

ARKIV / Permalink / 1
 
Vad roligt att mitt inlägg i #Happichallenge ligger uppe på Blogg.se! Jag kan glatt meddela att min pappa kommit igång med tränande och faktiskt går han tillsammans med min mamma till gymmet. Kör programmen som jag gjort till honom och njuter av att få träningsvärk. Han har hittat glädjen i att låta kroppen arbeta igen och faktum är att det rent av blivit BÄTTRE I hans fot efter att han har börjat gymma. Han har inte ens ont på morgnarna längre. Nu gäller det bara att hålla i detta och försöka utmanasamt motivera så att det inte bllir långtråkigt. Jag är så glad att mina föräldrar efter alla år äntligen tagit tag i dem själva. De har alltid gett mig och min bror allt. Levt för oss, statsat på oss som att deras eget liv inte fanns (det gör dem fortfarande). Det jag menar är att de äntligen börjat satsa lite på dem själva och det mår jag så himla bra av! Bästa älskade mamma och pappa.
 
Idag är det jobb som står på schemat. Solen lyser i Umeå och allting känns mycket enklare bara därför.

Nice pt. 2

ARKIV / Permalink / 0
 
Ett måste i Nice är att äta frukost/brunch på Paper Plane. Jag hittade detta ställe på nätet och drömmar kom till verklighet både beträffande smak och instagramvänlighet. Vegetariskt, veganskt, ekologiskt och både gluten och laktos. För att inte glömma: JÄTTEGOTT. Jag var helt hooked och mina vänner med då vi både hade gluten- och nötallergiker. Vi åt där två av tre dagar...
 
I Nice är det väldigt mycket motionärer ute på morgnarna. En dag var jag ute och sprang själv och den andra dagen fick jag med hela gänget upp till Le parc du Château. Där fanns gamla slottruiner, vattenfall och bästa utsikten över Nice, hamnen på ena sidan och strandpromenaden på andra. En riktigt fin park att motionera upp och runt i eller bara ta en tur dit upp med matsäck att avnjuta i parken. Sista timmarna i Nice spenderade vi i en park som låg i centrum. Vi hade helt missat denna, en riktig Carpe-park som vi så glatt tjöt ut. Där kunde man uppleva glädje, mystik och andra känslor medan du promenerade genom olika uppsättningar och botaniska trädgårdar likt en vernissage av växter. 
Till top