Confidence is not "they will like me", Confidence is "I'll be fine if they don't"

/ Permalink / 2
 
Efter varje arbetsintervju jag är på - lär jag mig mer om mig själv. Jag blir mer och mer säker på hur jag är som person när jag måste beskriva det högt. Jag vet vilken person jag är i grupp och i stora drag vet jag vad jag vill karriärsmässigt. 
 
Igår kom beskedet, idag skrev jag på alla papper och nu är jag alltså anställd som rådgivare på bank! Jag är förvånad och förvirrad. Tusen TACK mamma pch pappa för att jag fick talet och framåtandan med mig. 
 
Hade, innan beskedet, gått igenom intervjun i huvudet flera gånger och också tillsammans med mina föräldrar via telefon. Jag ville verkligen ha jobbet. Nu när det var så nära kändes det mer än någonsin. Tar jag mig inte in nu så kommer jag aldrig göra det, kändes det som. Tänk att de aktivt sökt upp just mig! Det gav mig givetvis förhoppningar samtidigt som jag vet hur snabbt det går att sticka hål på en sådan bubbla. 
 
Och nu sitter jag här med ett härligt (lite obehagligt) lugn i kroppen. Jag är inte van att allting känns så stabilt helt plötsligt. Från att ha jagat extratider inom handelsbranschen så många år och hoppat mellan olika extrajobb till att plötsligt ha en fast punkt med ett fast schema måndag till fredag. Det betyder inte att jag nöjt mig utan att en ny dörr öppnats med ännu fler möjligheter. Jag vet redan nu att det här kommer vara avgörande för hösten, våren, nästa sommar och förmodligen tiden efter det - om jag vill. DET känns helt sjukt. 
#1 - - Emma:

Hej! Jag är grymt imponerad över ditt driv du verkar ha och att du är så målmedveten!! Nu läste jag ditt inlägg och kände för att kommentera här ifall du kanske har något tips åt mig.

En butik sökte personal och ville att man gärna kom in med cv o personligt brev direkt till butiken, vilket jag gjorde. Så det jag nu undrar över, ska jag vänta och se ifall de hör av sig till mig och erbjuder mig jobbet? Eller ska man höra av sig till de? och isåfall säga vad?
Kan också lägga till att det är ca 1½ sen de annonserade och några dagar sen jag var dit och lämnade ansökan.
Skulle bli så glad om du har något tips på hur jag ska agera för att få jobbet :) kram

#2 - - Emma:

1½ vecka skulle det stå :)

Till top