Tillbaka i verkligheten

/ Permalink / 0
 
 
Här kommer en statusuppdatering! 
Förra torsdagen gjorde jag tenta, skjutsade A till flygplatsen och hoppade därefter in i en bil som styrde mot fjällen. 10 tjejer var vi och av bara första glimten av oss hade man nog kunnat definiera oss som semesterfirare. I alla fall tills på måndag då jag landade hemma, kollade min kalender och insåg verkligheten. Pjuh..
 
Hur som så har vi haft en underbar vistelse i Hemavan. Sol, snowboard och bra tryck på afterskin - vad mer kan man önska? Känns som att jag fick ett riktigt härligt avslut på vintern! (För man kan ju inte direkt påstå att det varit vår, eller???) De två senaste dagarna hemma har solen gassat! Vår eller sommar, vem vet. Idag hade jag blazer och höll på svettas... Hänger inte med i svängarna riktigt.
 
Igår körde jag tur och retur till Skellefteå där jag mötte upp pappa som hade med hundarna i lastbilen. Så glad att ha dem hemma igen. Första natten sov jag ensam i lägenheten (eftersom A är bortrest) och den är hemskt stor och tyst när man är själv. Sover mycket bättre när jag har hundarna i närheten. För att inte tala om hur jag saknat de dagliga promenaderna - rutinerna blir helt upp och ned utan mina små älsklingar. 
 
Till top