Solstrålar

/ Permalink / 1
 
Fullt ös medvetslös. I fredags flyttade jag och A till vår nya lägenhet. Fredag gick åt att tömma min lägenhet och lördagen gick åt att tömma hans. Vi stortrivs även om vi inte riktigt fått allting på plats ännu. Det känns skönt att vi fått dit allting nu så att vi kan slappna av. 
 
På måndagen hade jag sista tentan i mikroekonomi. Det kändes bra! Firade med en fika på stan med tjejerna från klassen där vi bokade in en hemavanresa i kalendern, längtar redan. Det blir samtidigt som A är i Malaga så jag klagar inte!
 
På kvällen hängde jag med sju andra sköna brudar på Köksbaren där vi åt och drack gott. Råbiff för mig, mångaslyx som hette duga. Firade att Frida och Elli fyllt/fyllde år. Sjukt härligt gäng var vi, skrattade så himla mycket den kvällen.
 
Tisdag morgon tog jag och Wilma det tidigaste morgontåget upp till Norrbotten. Skar i hjärtat att lämna Vera men det var smidigast så, hon och A kommer upp imorgon! I Boden hann jag käka lunch med en efterlängtad Rebecca. Så mysigt med catch-up och stora nyheter! Än en gång, man ska verkligen ta sig tiden att vårda sina relationer - allt för längesen vi sågs sist. 
 
I Boden hämtade jag en bil och körde upp till Kalix. Idag har jag skrivit Jöken-tentan, distanskurs på 15p som kunde boka in gratis via vuxenutbildningen och tentamensservicen här i Kalix - så himla smidigt! 5 svettiga timmar ,med världens träningsvärk i rumpan från måndagens pass, är över och jag hoppas att det gick bra. Det har varit tufft att plugga 200% men ändå så värt det. När jag kom hem somnade jag och drömde om sambandet mellan bredbandsavtal och fullständig konkurrens? Någon blandning av flyttstress, mikro och jöken! Så skadad.
 
Jag har inte riktigt hunnit känns någon lättnad ännu. Den veckan som jag fruktat hela året är äntligen över? Whaaat?
 
 
#1 - - Linnea :

Du är så duktig 💕✨🍾!!

Till top