Slutspurten

/ Permalink / 0
 
Mör är bara förnamnet. Dubbla tentor, flyttpackning och renovering på sidan om är inte att rekommendera.
 
Igår kväll när jag kom till lägenheten för att måla medan A hade visningar möttes jag av detta (bild ovan) ♡ Finaste killen som alltid skiner som en sol och aldrig klagar även om jag vet att händerna hans värker av all spackling och huvudet sprängs av saker som måste göras.
 
En söt gest som ganska snart visade sig vara världens tabbe då vi var tvungna att både spackla och måla extra varv för att inte bokstäverna skulle synas. 
 
Nåja. Nu är det bara hallen och köket kvar och hallen gjorde vi så gott som klar sent igår kväll. Lite slip och målning nu på morgon så ska vi börja städa undan för att senare idag flytta in lite grejer. I köket kommer vi måla något varv till samt byta luckor och täckskivor från det mörka burriga (se tidigare inlägg) till det ljusa vita, passar bättre till trägolvet. Listas ska det också göras, i stort sett överallt. Toklånga lister dessutom.
 
Både jag och A är så himla trötta. Ibland måste vi liksom bara ställa oss och krama om varandra mitt i all misär (även om det är ganska kul att renovera och se hur fint allt blir). Vi har levt på mackor och hämtmat i snart två veckor, omgivna av stök och bök, samtidigt som både han och jag inte bara kan "ta ledigt" från jobb och skola utan faktiskt måste kriga på 100% där också. Man lever liksom på längtan efter att allting ska bli klart. Förmodligen kommer vi sova första natten i nya hemmet redan idag då Emma och hennes familj måste låna sovplats i min lägenhet. Detta innebär att vi äntligen får hämta vår nya säng, det ska bli sååååå skööööönt.
 
 
Till top