My kind of easter egg

/ Permalink / 0
 
Igår var en riktigt bra dag. Lunchade och gjorde stan med Evve och Emma, vips så var man 14 år igen. Haha! På eftermiddagen anlände A och Vera. Jag vet inte om jag var mest lycklig över deras ankomst eller att jag fick ett påskägg i händerna. Läppstift, hudkräm samt ansiktsrengöring från Estee Lauder. Hade verkligen inte väntat mig en sådan present! Var tvungen att fråga hur han kom fram till märke och färg på läppstift ;D
 
På kvällen åt vi påskmiddag med familjen. Sedan blev jag och A upphämtade av tjejerna och åkte till den årliga skotercrossen. Lite hemvändarfeeling på den, riktigt roligt att träffa människor som man inte sett på åratal!
 
 

Solstrålar

/ Permalink / 1
 
Fullt ös medvetslös. I fredags flyttade jag och A till vår nya lägenhet. Fredag gick åt att tömma min lägenhet och lördagen gick åt att tömma hans. Vi stortrivs även om vi inte riktigt fått allting på plats ännu. Det känns skönt att vi fått dit allting nu så att vi kan slappna av. 
 
På måndagen hade jag sista tentan i mikroekonomi. Det kändes bra! Firade med en fika på stan med tjejerna från klassen där vi bokade in en hemavanresa i kalendern, längtar redan. Det blir samtidigt som A är i Malaga så jag klagar inte!
 
På kvällen hängde jag med sju andra sköna brudar på Köksbaren där vi åt och drack gott. Råbiff för mig, mångaslyx som hette duga. Firade att Frida och Elli fyllt/fyllde år. Sjukt härligt gäng var vi, skrattade så himla mycket den kvällen.
 
Tisdag morgon tog jag och Wilma det tidigaste morgontåget upp till Norrbotten. Skar i hjärtat att lämna Vera men det var smidigast så, hon och A kommer upp imorgon! I Boden hann jag käka lunch med en efterlängtad Rebecca. Så mysigt med catch-up och stora nyheter! Än en gång, man ska verkligen ta sig tiden att vårda sina relationer - allt för längesen vi sågs sist. 
 
I Boden hämtade jag en bil och körde upp till Kalix. Idag har jag skrivit Jöken-tentan, distanskurs på 15p som kunde boka in gratis via vuxenutbildningen och tentamensservicen här i Kalix - så himla smidigt! 5 svettiga timmar ,med världens träningsvärk i rumpan från måndagens pass, är över och jag hoppas att det gick bra. Det har varit tufft att plugga 200% men ändå så värt det. När jag kom hem somnade jag och drömde om sambandet mellan bredbandsavtal och fullständig konkurrens? Någon blandning av flyttstress, mikro och jöken! Så skadad.
 
Jag har inte riktigt hunnit känns någon lättnad ännu. Den veckan som jag fruktat hela året är äntligen över? Whaaat?
 
 

Slutspurten

/ Permalink / 0
 
Mör är bara förnamnet. Dubbla tentor, flyttpackning och renovering på sidan om är inte att rekommendera.
 
Igår kväll när jag kom till lägenheten för att måla medan A hade visningar möttes jag av detta (bild ovan) ♡ Finaste killen som alltid skiner som en sol och aldrig klagar även om jag vet att händerna hans värker av all spackling och huvudet sprängs av saker som måste göras.
 
En söt gest som ganska snart visade sig vara världens tabbe då vi var tvungna att både spackla och måla extra varv för att inte bokstäverna skulle synas. 
 
Nåja. Nu är det bara hallen och köket kvar och hallen gjorde vi så gott som klar sent igår kväll. Lite slip och målning nu på morgon så ska vi börja städa undan för att senare idag flytta in lite grejer. I köket kommer vi måla något varv till samt byta luckor och täckskivor från det mörka burriga (se tidigare inlägg) till det ljusa vita, passar bättre till trägolvet. Listas ska det också göras, i stort sett överallt. Toklånga lister dessutom.
 
Både jag och A är så himla trötta. Ibland måste vi liksom bara ställa oss och krama om varandra mitt i all misär (även om det är ganska kul att renovera och se hur fint allt blir). Vi har levt på mackor och hämtmat i snart två veckor, omgivna av stök och bök, samtidigt som både han och jag inte bara kan "ta ledigt" från jobb och skola utan faktiskt måste kriga på 100% där också. Man lever liksom på längtan efter att allting ska bli klart. Förmodligen kommer vi sova första natten i nya hemmet redan idag då Emma och hennes familj måste låna sovplats i min lägenhet. Detta innebär att vi äntligen får hämta vår nya säng, det ska bli sååååå skööööönt.
 
 
Till top