29 juni

/ Permalink / 0
 
 
 
Hej Bloggen!
Jag blir lite skräckslagen när jag inser att det gått mer än två veckor sedan sist. Jag sitter i kundmöten hela dagarna och det är helt underbart men det blir också många timmar framför en datorskärm och då är det inte det man är sugen på när man kommer hem, ärligt talat har jag inte varit särskilt sugen på något när jag väl landat i hemmet. 
 
Sommaren är en sådan tid då människor får semester och de tar tag i sådant som legat, med andra ord: komplicerade bankärenden. Det är också en sådan tid som människor får ut sin skatt, många dödsbon som måste upp till ytan igen i och med skatten, samt även en sommartid där människor utsätts för diverse hackers, bluff och båg eller liknande. I kombination med oroligheter i och med brexit och svenska pengar som ska bytas ut så har vi haft många tuffa, långa dagar. Jag lär mig varje dag och att sitta i kundmöten hela dagarna är något som gör att tiden springer. Jag hinner knappt blinka så har kaffet kallnat och arbetsdagen är över.
 
När jag landar i hemmet ägnar jag all min uppmärksamhet till hundarna och träningen. Två helger i rad har vi nu också bilat upp och ner till Norrbotten. Vi har haft två riktigt underbara helger med fiske, sol och bad, grillning, paddling och såklart umgåtts med nära och kära. Vi har firat lillebrors student och även A's mamma som fyllt 60 år. Och plötsligt är juni över, nästa vecka är det är dags för A att ta semester och för mig att ta en liten minisemester - ska bli så härligt.
 
Om man bortser från allt detta så är det först nu jag känner att allting börjar rulla på riktigt bra. Energin börjar återvända. Träningen börjar komma in rutin med arbetet nu, jag har för det mesta morgonpass och så gymmar jag på eftermiddag/kväll. Vi har beslutat oss för en nyttig vecka denna vecka, något för mig innebär mer stabil energinivå och för A att han kommer ifrån det småätande som jag lurar med honom på. Vi har olika mål med det hela men det är mycket enklare när båda går under samma kost. Jag har redan fått en varning och en väldigt besviken pojkvän från gårdagens misstag då jag åt en popcornpåse i min ensamhet. Hur onyttigt är popcorn, tänkte jag? Men det gick inte hem.
 
 
Till top