Gift from Love

/ Permalink / 1
 
På fredag eftermiddag hittade jag detta paket innanför dörren då jag kom hem. Stressen, som jag sekunden innan brottades med då jag skulle hinna till IKSU för att instruera, översvämmades av nyfikenhet och lycka. A stod i köket och smilade "paketet är prio" - säger han. Inte nog med att han köpt nya träningskläder till mig - han hade köpt en ny träningsoutfit till sig själv också samt bestämt sig för att gå på mitt BP-pass. Vilken lycka! Jag undrar ständigt vad jag gjort för att förtjäna honom.
 
Träningsveckan har varit grym, vilodag onsdag och alla andra dagar gym. Jag har betat av två BP-pass denna helg. I fredags hade jag med mig Sofie för team på scen vilket var grymt roligt. I går hade jag kanske rekordmycket deltagare under stundande sommartid, hur grymt som helst. Längtar tills alla studenter invaderar passen igen. Ikväll laddar jag för gympass och spa. Sådan träningsmagi, känslan går nästan att ta på.

Ut med det gamla

/ Permalink / 0

Denna vecka har jag haft en liten utrensning. I livet. Det gäller garderoben, sminklådan, skafferiet. Ja, det som man stör sig på varenda dag. Vilket känsla! In med det nya, säger jag bara. Jag tog mig till exempel i kragen och gick på jeansjakt. Hittade en riktigt fin modell från Levis - så jag köpte två par! De fick även sy upp dem så de sitter perfekt!

PRAG

/ Permalink / 2
St. Vitus katedralen inne på slottsområdet (snarlik katedralen jag fotade i Bordeaux!)
 
Ännu en del av St. Vitus, Här gick vi in och kikade på kyrkan invändigt, sjukt mäktigt och mycket färger!
 
 Medelpunkten, Gamla torget - där alla turister flockades framför det astronomiska uret varenda heltimme.
 
Då var vi hemma från ännu en oförglömlig resa. Vi prickade in de soligaste dagarna och har fått njuta av 30-35 graders värme! Prag är så vackert som många påstår, absolut! Det finns mycket historia och hela staden består av endast vackra gamla byggnader. Vi bodde väldigt nära centrum på ett riktigt fräscht hotell med magisk frukost, det är att rekommendera eftersom vi kunde gå åt alla håll och ändå smidigt kunna traska hem igen. Allting utgår från gamla torget! Det jag älskade mest med Prag var nog delen på andra sidan broarna - Petrinkullen och Slottet med alla trädgårdar, vinodlingar och parker runtomkring. Vi har vandrat och åter vandrat (istället för att ta spårvagn eller linbanor som de flesta turister föredrar) men jag tycker att vi sett så himla mycket så det var värt det! Det absolut jobbigaste fysiskt var att klättra upp i klocktornet, 96,5 meter rakt upp i himlen, utsikten var fantastisk! Prag är en riktig strosarstad, vi gick runt och söp in atmosfären som riktiga turister och livsnjutare. Vi kunde köpa färska hallon och körsbär och ha picknick i någon park eller lägga oss på en av öarna och sola. Äta en stor middag med hummer, nybakd bröd och musslor för bara ca 600-700 kr totalt för två personer. Gå på spa, paddla trampbåt i kanalen eller åka en av de större middagsbåtarna när det börjar skymma.
Till top