Let me go 2015

/ Permalink / 0

Året 2015 var väldigt oklart. En resa utan dess like! Här kommer några av de viktigaste hållplatserna:
 
Januari/Februari: Året började med att jag och O äntligen fick flytta in i vår nyproducerade lägenhet som vi tillsammans köpt året innan. För mig var det fjärde boendet i annan ort än mina föräldrar, jag hade redan hittat många kompisar i skolan och utanför, jag har extrajobb både som instruktör och säljare, vardagen funkade perfekt med O men någonstans var det något som gnagde i vårt förhållande. Idag är jag övertygad om att det handlade om självförverkligande och egen tid, vilket vi båda behöver för att andas. Jag är glad att vi köpte lägenheten även fast det inte funkade för just nu väntar vi på rätt tillfälle att sälja den och kommer därmed ha båda våra studielån betalda och inte behöva ta mer lån. Wiiho!
 
Februari: Jag utbildade mig till fransstylist och startade företag, det slog igenom helt galet. Både jag och min kollega hade kunnat jobba dygnet runt med att göra fransar. Det blev en industri snarare än en liten bisyssla så som var tänkt. 
 
April: Reste till fjällen och firade pappa 50 år.
 
Juli: Reste till Paris för en weekend med Jennifer. Många brickor föll på plats och jag blev kär i staden.
 
Hela året fram till Juli har varit en process där det handlat om överlevnad. Skämt och sido. Jag jobbade hur mycket som helst, gick i skolan, tävlade med Wilma i agility och Vera i utställning, försökte kriga på i mitt samboförhållande. Inte för att det var mycket krig, aldrig någonsin, men det handlade om en tystnad som gjorde mig galen. Vi sa att vi hade en hög lägsta nivå och det går inte att beskriva det hela på bättre sätt än så. Det handlade om ett problem som ingen kunde sätta fingret på. Till slut kändes det som att vi bara hade ett alternativ och det var att släppa taget. Det tog lång tid men till slut hamnade ett litet brev i postlådan, fyllt med lättnad och glädje. "Välkommen tillbaka till livet"
 
September: Reste till Kreta med mamma. Dundrade på med 30 graders värme och relativt lite kontakt med omvärlden, precis vad jag behövde.
 
Flyttade tillbaka till min gamla lägenhet. Som jag tackat gudarna för att jag inte stannade kvar i nya lägenheten. Att bo mitt i smeten är helt underbart och det hade inte funkat med hundarna annars. 
 
Började jobba på Academic Work internt som marknadsföringsassistent. 
 
Träffade A. Helt otippat, helt opassande, helt galet, en söndagskväll i september. Dagen innan, på riktigt, hade jag sagt till en av mina bästa vänner att jag ska vänta minst ett år på den ultimata killen, jag har varken ork eller lust att bli kär. Och nu satt han där framför mig. Han som skulle göra att hösten blev den bästa någonsin.
 
December: Reste till Costa Meloneras tillsammans med A. Jag njöt varenda sekund och då skojar jag inte. Jag ställer mig fortfarande frågan om hur man kan ha så roligt tillsammans hela tiden, vad vi än gör. Jag vet inte var det här äventyret kommer leda oss men jag ser fram emot att ta reda på det under 2016.
 
Åkte upp till Pajala för längdskidåkning och julfirande med familj och farföräldrar.
 
Nyår firades i Kalix med familjen + Emma, A och Simon. På dagen spelade vi hockey och på kvällen åt vi trerätters där jag och A stod för förrätt och efterrätt. På tolvslaget gick vi ner till älven för att se alla raketer, skåla, pussas och kramas, så mysigt!
 
2016 kommer jag satsa mycket på skolan, jag har planer på att lägga till en utbildning. Lägenheten ska säljas, jag ska utöka mitt instruerande - utbilda mig till Total training- och Cardioinstruktör och så ska jag sluta äta så mycket socker. Wish me luck!
 
Till top