Wake up, think positive and positive things will happen

/ Permalink / 1

Som vanligt har jag fullt upp hela tiden. Jag vet inte ens var jag ska börja för det har hänt så mycket roligt i Januari. Jag har träffat en massa nya människor men också hängt extra mycket med barndomsvänner och klassisar. Många fina middagar, myskvällar och träningsdejter. Det känns som att jag är boostad med glädje och energi. Var jag än vänder mig snackas det om karriär. Val av kurser, utlandsstudier, jobb, familj och livet i allmänhet. Jag har under kort tid många gånger fått frågan om vad jag vill, hur jag tänker och var jag ska - det är klart det tvingar mig att tänkte efter. Och andra sidan - vad vi än väljer kommer vi alltid vara lika stora som ett sandkorn jämfört med allt annat (oändligheten). Jag tror inte att man ska tänka för mycket helt enkelt.
 
Det ena leder till det andra, så är det alltid.
Och det är just därför jag läser 200% i skolan just nu, civilekonom (med inriktning Service Management) och mäklare. På sidan om instruerar jag Bodypump, CXWORX och snart även Total Training och Cardio.
 
I helgen går jag utbildning i fysiologi och träningslära - så himla kul! Har alltid varit intresserad av biologi så som kroppen, musklerna och alla funktioner.
 
Sedan sysslar jag givetvis med min egen träning, hundarnas träning och lite fransförlängning på det. Snacka om att optimera dygnets timmar..
 
Det bästa är att jag varje kväll får mysa ner mig i soffan med mina favoriter, tända ljus och äta något gott <3 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Vi klarar allt tillsammans ☺️⭐️!!

Till top