Take care of your body

/ Permalink / 1

Jag har alltid varit intresserad av att äta nyttigare och naturligare. Jag har också alltid haft ett sockersug och en svaghet för småätande. På senare år har jag försökt byta ut glassskålen eller chokladkakan mot godare och nyttigare alternativ så som hemmagjort godis eller smoothies. Anledningen till att jag fortfarande köper den där chokladkakan är för att det sparar tid. Det är ett enkelt sätt att stilla suget men det är också något som gör att man blir ännu mer sugen för det är så socker fungerar. Jag vet ju det. 
 
Jag äter aldrig vit pasta, vitt ris eller vitt bröd. Har inte gjort det sedan lillebror fick diabetes för åtta år sedan. Har aldrig saknat det heller.Att äta nyttigt är inte alls svårt för mig utan det är sockret. 
 
Har verkligen varit stenhård sedan nyår och jag märker redan att jag mår mycket bättre, mer stabil och inte alls lika trött. Försöker äta jordnötssmör, bär och nötter istället för marabou. Jag kommer nog alltid vara en småätare men så länge jag försöker hålla mig till nyttigare alternativ så tror jag det är bra att kroppen får jobba med ämnesomsättning kontinuerligt under dagen.
 
#1 - - Anonym:

En fråga om dina hundar! vilken kennel/ uppfödare har du köpt dom från? hur svår/lätt är rasen?

Till top