Godmorgon från skidspåret

/ Permalink / 1
 
 
 Har spenderat hela förmiddagen utomhus. Solen skiner och det är bara några få minusgrader. Att vakna upp med plugg, planering och diverse måsten hängandes över en kan inte botas bättre än med någon sorts träning, något sorts space. Exhale. Inhale. Och så är jag redo för att ta tag i alla måsten!
 
Känns skönt att ha kommit igång med skidåkningen, det hade jag aldrig trott för två år sedan men det är riktigt skönt och effektivt! Det är också ett bra sätt att koditionsträna både mig själv och hundarna.

Date Night

/ Permalink / 0
 
Jag förstår inte var denna fredag försvann. Känns som att det enda vettiga jag gjort fram till eftermiddagen är att baka chokladbollar som jag inte ens hann äta upp förrän Micka kom och så åkte vi iväg och hämtade sushi till lunch. Rätt var det var så var det dags för Bodypump och shit vad jag ÄLSKAR FREDAGSPUMPEN. Alltid mycket folk, bra stämning, helgfirare. 
 
Ikväll blir det bio: Daddy's home 


Wake up, think positive and positive things will happen

/ Permalink / 1

Som vanligt har jag fullt upp hela tiden. Jag vet inte ens var jag ska börja för det har hänt så mycket roligt i Januari. Jag har träffat en massa nya människor men också hängt extra mycket med barndomsvänner och klassisar. Många fina middagar, myskvällar och träningsdejter. Det känns som att jag är boostad med glädje och energi. Var jag än vänder mig snackas det om karriär. Val av kurser, utlandsstudier, jobb, familj och livet i allmänhet. Jag har under kort tid många gånger fått frågan om vad jag vill, hur jag tänker och var jag ska - det är klart det tvingar mig att tänkte efter. Och andra sidan - vad vi än väljer kommer vi alltid vara lika stora som ett sandkorn jämfört med allt annat (oändligheten). Jag tror inte att man ska tänka för mycket helt enkelt.
 
Det ena leder till det andra, så är det alltid.
Och det är just därför jag läser 200% i skolan just nu, civilekonom (med inriktning Service Management) och mäklare. På sidan om instruerar jag Bodypump, CXWORX och snart även Total Training och Cardio.
 
I helgen går jag utbildning i fysiologi och träningslära - så himla kul! Har alltid varit intresserad av biologi så som kroppen, musklerna och alla funktioner.
 
Sedan sysslar jag givetvis med min egen träning, hundarnas träning och lite fransförlängning på det. Snacka om att optimera dygnets timmar..
 
Det bästa är att jag varje kväll får mysa ner mig i soffan med mina favoriter, tända ljus och äta något gott <3 
 
 
 
 
Till top