Skottår och plusgrader

/ Permalink / 0
 
Idag har vi haft sol och några pludgrader vilket resulterade i både långpromenad och skidåkning. Varenda solstråle ska tas vara på. Jag skulle verkligen rekommendera skidåkning alltså. Hade någon frågat mig för två år sedan hade jag skrattat och sagt att längdskidor ska jag inte åka förrän jag fyllt 80 bast. Men oj vilken träning och såååå härligt att ta sig ut. Andas friskluft och använda hela kroppen.

Let me see you work

/ Permalink / 0

Denna helg har bestått av träning och åter träning. Jag har tillbringat totalt 24 timmar på min träningsanläggning. Det började i fredags då jag i vanlig ordning hade min fredagspump. Direkt efter så började Total training-utbildningen och vi hade både teori och träningspass på kvällen. På lördag började jag klockan 9 med Bodypumpkvartal, både utbildning och masterclass. Direkt efter det fick jag åter igen ansluta till mitt TT-gäng. Mycket praktiskt dvs. mycket träning! Var alldeles öm i kroppen efter att ha nött alla sorters övningar med alla sorters olika tekniker. På kvällen gjorde vi egna pass. Hela söndagen bestod av samma, både teori och praktik där vi skulle redovisa och instruera för varandra medan de som inte instruerade var deltagare. Jiseees.. Kändes som att varenda litet muskelfäste ville gå av. Men snacka om härligt gäng ändå, så mycket glädje och energi. Jag älskar verkligen träning och vad det gör med människor, kommer aldrig släppa taget om det. Känner mig både inspirerad och peppad till att utveckla mitt instruerande och framförallt börja hålla i Total Training och Cardio.
 
På kvällen var energinivån inte superhög så det fick bli en biokväll. "How to be single" såg vi - sjukt kul, lättsam och absolut sevärd film! Mycket man kände igen sig i ;)

Snapchat @sandraviks

/ Permalink / 0
 
Såhär såg det ut imorse efter att jag haft mitt cx-pass. 8 Hungriga tjejer samlades hemma hos mig för att planera nästa fjällenresa. Så sjukt roligt! Ser fram emot att sitta i en solgrop i början av april och bara njuta av livet. Vidare ser jag fram emot att skaffa ett större bord så att vi slipper tränga oss runt mitt lilla vardagsrumsbord under våra tacokvällar och monsterfrukostar. MEN finns det hjärterum finns det stjärterum <3

I eftermiddag hann jag catcha up med Jennifer, äntligen! Nu när hon börjat jobba och allmänt lever vuxenlivet så finns det inte mycket tid över till vårt gymhäng. Jag som alltid säger att jag längtar till att börja jobba men jag inser ju att jag kommer ha panik när jag väl inser hur tiden, som jag ändå har nu till att göra en massa saker, rinner mellan fingrarna. Blev hur som helst en middag på Vezzo: Prosciutto- och halloumisallad med jordgubbar och melon, min favvo. 
Till top