Brother

/ Permalink / 0
 
Idag är det inte vilken dag som helst. Idag flyttar nämligen min lillebror till samma stad som mig. Det känns helkonstigt och helt fantastiskt. Vår kontakt är väldigt sporadisk när vi inte bor på samma ort. Ingen av oss har tid att höra av sig och då blir avståndet ännu längre på något vis, man får liksom hålla sig uppdaterad genom instagram. Det ska bli grymt roligt att ha honom på samma ställe igen med tanke på att han lika gärna hade kunnat vara i USA. Det har varit ett tufft beslut men jag tror han är lättad för att ha tagit det tillslut.
 
För en kort recap:
 Jag flyttade hemifrån när jag var 15, han 12. Han flyttar till mig i Luleå när han är 15, jag 18. Jag flyttar till Umeå när jag är 20 ish, han 17. Han flyttar till Umeå nu och jag är nästan 22, han 19. 
 
Ser fram emot en höst full av hockey, som jag saknat!

BB, CC och DD

/ Permalink / 0
 
Så underbart med nytt och fräscht i sminkskåpet. Det jag använder dagligen är en avdankad ögonbrynspenna från Anastasia och en concealer från MUS. Eftersom jag ha fransförlängning så upplever jag att jag inte alls använder smink på samma sätt som förut. Smörjer mig gör jag ALLTID så denna gång uppgraderade jag mig till en BB-cream med spf 30. Inte särskilt täckande så som CC- eller DD-cream men fortfarande utjämnande. Eftersom jag jobbar framför dator stora delar av dagarna så vill min hud ha mycket fukt, puder går fetbort.
 
Eftersom gamla concealern nästan är slut så köpte jag även en highlighter-penna som går att använda både under ögonen, på kindbenen och till ögonbrynen - WIN-WIN! Till ögonbrynen köpte jag dip brow denna gång (nu har jag testat alla Anastasias produkter) och är mest nöjd med denna och sekundärt den vanliga ögonbrynspennan - idag kombinerar jag båda.
Till top