Sockerfri påsktårta

FOOD & TRAINING / Permalink / 0
 
 
 
Bättre sent än aldrig! Här har ni den: Påsktårtan. Enkel och god!
 
Bottnar gjorda på bla. mandelmjöl, kokosmjöl och sötströ. Vi gjorde 4 gånger satsen men man hade behövt göra 5-6 gånger för att kunna dela botten i tre. (recept finns hos bakasockerfritt.se)
 
Två olika fyllningar:
* Grädde vispat med smält mörk choklad
* Grädde vispat med mosad banan (denna använde vi som översta lager då vi inte kunde dela botten i tre)
 
Garnering:
Kokosflarn
Skalade hasselnötter och mandlar doppade i smält mörk choklad - ska föreställa ägg..
Salta pinnar lätt doppade i smält mörk choklad - ska bilda fågelbo
Mango
 
Jag trodde att denna tårta skulle bli för tung med all grädde, choklad och banan men inte det! Bananen och mangon gjorde tårtat väldigt fräsch. Chokladen var alldeles lagom. Mycket bra smakkombo allt som allt.
 
Till top