Inget leva life

/ Permalink / 0
 
Den här veckan började jag med att vara dundersjuk måndag, helt livlös tisdag. Ganska frisk idag men då ligger jag i mensvärk istället och som pricken över i:et har jag jordens jobbigaste dugga på fredag. 
 
A har kommit hem på luncherna varje dag bara för att kolla till mig, påstår att jag lever lyxliv som bara får vara hemma men alltså... Jag lever med ångest 24 timmar om dygnet, kan aldrig släppa skolan och känner alltid att "jag borde plugga" - det är liksom en inre stress hela tiden.
 
Men visst, man har mycket tid till annat också om man lyckas leva med den där inre stressen. Jag är inte heller den som kan sitta och plugga 8 timmar aktivt utan jag MÅSTE göra annat däremellan. Men det är svårt att släppa taget och låta sig göra annat och lyckas man inte släppa så bara ligger man som en grönsak och väntar på bättre tider. Detta resulterar i att man blir trött, sliten och lat utan att ha gjort NÅGONTING. Det är verkligen en ond cirkel. 
 
Däremot när jag extrajobbar, tränar och donar på med annat samt även några timmars plugg - då lär jag mig bäst. Hjärnan är pigg och jag själv känner att jag har mer energi när jag gör av med mer energi - hur sjukt är inte det?
 
Så nu har jag varit sjuk = grönsak. Idag har inneburit att hinna ikapp med plugget. Fått levererat en gigantisk palmväxt, tvättat och städat lite. Bilden ovan är med vårt nya marmorbord i bakgrunden. Fick hem det igår och är supernöjd, börjar få det så fint nu. Var även på styrelsemöte/föreningsmöte/välkomstmöte igår kväll och fick då besöka våra grannars lägenheter - shit pommes vilka bostäder! Vi är två stora hus med totalt 6 lägenheter. Blev inspirerad till tusen, kommer aldrig vilja flytta härifrån. Satt även uppe hos grannkvinnan och skvallrade långt in på kvällen, så mysigt. Känns redan som att jag skulle kunna bjuda mina två grannar på te vilken dag i veckan som helst.
 
 
Till top