Plant

/ Permalink / 0

Godmorgon! 
 
My but hurts, körde ben/axlar på gymmet igår och än en gång - man orkar mer än man tror. I benpress tog jag 175 kg och utfall med skivstång 50 kg. Det roliga i det hela när jag låg i benpressen var att jag tänkte "jag skulle nog kunna lasta på lite till" men jag gjorde inte det. I regel ökar jag varje set och det gör verkligen skillnad, det är endast då kroppen kan anpassa sig efter det nya - dvs. bli starkare! Hur som, sista set benpress och ensam kändes som en dålig kombo.
 
Idag är energin ganska låg och jag försöker hitta motivationen till att plugga. Istället för att ta tag i det så fotade jag lilla ärtan som blivit stor och flyttat ut ur lilla plastlådan till växthus. Även tomaterna har flyttat till eget nu så att man kan stända plastlådan. Såg att jag fått en fråga om vad jag har för växthus på balkongen, här har ni länk på den  - har dock för mig att min bara har tre hyllor men kommer inte riktigt ihåg. Den är i alla fall hur smidig som helst! :)

Resa till Prag bokad

/ Permalink / 0
 
Solsemester i all ära men det har blivit en liten tradition för mig att åka till stora städer under sommaren. Bara strosa, äta och shoppa. Eftersom A varit i Rom ganska nyligt och jag i Paris så ville vi se något som ingen av oss sett. Jag vill givetvis se så många platser som möjligt och efter att ha varit i Bordeaux och Paris de senaste sommrarna (det höll på att bli en tredje sommar i Frankrike) så öppnade jag ögonen för Tjeckiens huvudstad Prag. Jag har hört mycket om Prag det senaste året och inte nog med att man kan bo 5-stjärningt för 5000 kr vs. Paris 25000 kr - staden i sig verkar vara riktigt vacker också! Älskar att vara nära vatten, varför är man så besatt av det egentligen? 
 
Sååå om någon har tips på sevärdigheter/restauranger/måste göra i Prag - HIT ME!

25 April - Snöstorm

/ Permalink / 0
 
Första golfslagen är slagna, sommarsulorna på bilen skulle monteras idag, planer för sommar och höst är i full gång och jag började precis känna mig hemmastadd i min nya vårjacka - och så börjar det snöa. SNÖSTORM sedan tidigt imorse, blir inte klok.
 
Och som vanligt försvinner helgen alldeles för fort. I fredags blev jag och A bjudna på middag av hans föräldrar på det nya hotellet. De har smygöppnat sin restaurang och det var mycket god mat! För mig blev det två halvrätter: krabbsallad, råbiff och till efterrätt chokladpraliner såklart. Lördagen gick jag på Jennifers cardio och åt lunch tillsammans med henne efteråt. På vägen hem mellanlandade jag hemma hos Emma och catchade upp lite i hennes soffa. Igår fick vi i stort sett klart hela köket, jag och Jennifer tränade att stå på händer och sedan åkte jag och A ut till Avion för lite shopping! .
 
A åker till Malaga för någon golftävling i veckan och jag åker till fjälls! Men först ska jag överleva tre dagars tentahets.
Till top