Det går bra nu

/ Permalink / 0
 
Hösten är av någon anledning ofta ett perfekt tillfälle att klippa av eller knyta nya band. För mig har det inneburit att jag lämnat handelsbranschen och slagit in mig på en ny väg. Efter en telefonintervju, en skypeintervju och en caselösningsintervju så har mina referenser blivit kontaktade och igår fick jag äntligen beskedet om att jag fått jobb på Academic work! Det lustiga är att jag fick en helt annan tjänst än den jag sökte, mer tidskrävande och mer ansvar men det känns så spännande! Ser fram emot att utvecklas och plocka in nya erfarenheter i ryggsäcken. Jag studerar 100% på univeritetet men jag måste ha något annat att fokusera på på sidan om. Därför känns det kul med detta jobb som kommer vara både mer meriterande och varierande än att jobba i butik + att jag får styra mina kontorstider själv!
 
Denna vecka trippar jag på rosa moln. Jag är väldigt ofokuserad och ändå har det varit både flytt, tentaplugg och första gången jag kör de nya releaserna i bodypump och cxworx. Dålig tajming är bara förnamnet men jag hade nog ändå inte kunnat vara lyckligare just nu.
 
 

Real Life

/ Permalink / 0
Min fina studentmössa! Bruce Springsteen - Born to run ;)
 
Dagarna bara flyger iväg och det börjar gå upp för mig att jag bott tillsammans med Micka i nästan två veckor. Eftersom jag haft svårigheter att sova om nätterna i min egen lägenhet så har det funkat bättre hos henne. Swosh sa det bara! Att komma tillbaka till vardagen har inte alls varit jobbigt så som jag förmodade innan. Jag saknar inte vår lägenhet så som jag förväntat mig att göra utan snarare längtar jag ihjäl mig efter att få flytta in i min gamla lägenhet igen. Hur vi ska göra med vår nya lägenhet har vi inte bestämt ännu utan vi väntar på att värdera den. Dessutom har vi haft fullt upp med bodelningen beträffande alla gemensamma saker. Allt från köksgeråd till maskiner och möbler. Tur i oturen är både jag och Oskar väldigt enkla personer så vi skrattar och skämtar oss igenom det mesta. Ingen är girig eller oärlig och det underlättar oerhört när det handlar om så mycket pengar! Som min pappa sa: Det ni ska dela på är döda ting! Så är det ju. Denna vecka har alltså bestått av det mesta: bankärenden både privat och företag, adressändringar hit och dit, kvartalsutbildningar med Les Mills, event med Buddy Programme, anställningsintervju (er), en massa skola, en massa sushi, en massa choklad och bäst av allt - härliga kvällar med mina absolut närmsta vänner, shit vilket stöd ni varit och är! Allting går så smidigt när man omringar sig med de personer som man tycker om, de som ger dig energi.

Första September

/ Permalink / 0
 
 
Första september och de tidiga morgnarna börjar bli kyliga. Skolan började igår och statistik är vad vi kommer läsa först. Föreläsaren ser ut som Peter Stormare och är hur rolig som helst. På kvällen hade vi informationsmöte med Buddy program, kändes riktigt bra och jag är sjukt taggad. Min grupp verkar awesome och idag ska vi för första gången träffa våra utländska studenter. Älskar att allt är på engelska och att jag kommer träffa så sjukt mycket nya människor från hela 40 olika nationer! 
 
Träningen sitter där den ska, efter skolan igår gick jag direkt till gymmet och ja vad ska man säga? There is no place like home och det är så det känns på gymmet. Höstschemat för gruppträning har dragit igång och jag har fått himla bra fasta tider, är så tacksam över de fina koordinater jag har. Nu väntar jag bara på att få materialet för de nya releaserna, de kommer aldrig lägligt utan alltid när man har som mest att stå i! 
Till top