Proteinfluff

FOOD & TRAINING / Permalink / 1


Gör såhär:
 
Vispa 3 äggvitor hårt tillsammans med lite sötströ (sukrin går bra, smaka av 1-2 tsk). Vispa i en skopa proteinpulver (jag körde en halv banan och en halv choklad och det var mumma!).
 
Ställ in i kyl eller frys eller ät det som den är!

Tips! Emma S.

/ EMMAS, HUDVÅRD / Permalink / 1

Ända sedan jag börjat använda/göra ögonfransförlängning har jag börjat tänka mer på min hud också. I och med ögonfransarna så brukar jag inte sminka mig mer än ögonbrynen till vardags. Nu när det närmar sig vintertid känner jag att huden behöver den där extra lilla kicken och för ett tag sedan bytte jag ut min gamla ansiktskräm från Exuciance till ett lättare serum från Emma S. Den absorberar snabbt in i huden och är väl egentligen till för att matta ner det smink man lägger på efteråt men jag använder den som min dagliga ansiktskräm istället! Är helnöjd. Igår när jag skulle köpa en ny så köpte jag även ansiktsrengöring i samma märke. Orkar inte gnugga i aniktet och hålla på att blöta ner mina fransar och eftersom jag knappt sminkar mig så duger det fint med en two in one som jag bara kan sätta på pads och köra runt i ansiktet. Riktigt sköna och prisvärda produkter!
 

Höstkänslor

/ Permalink / 1

Äntligen är två mördarveckor över. Det känns som att allting blir enklare från och med nu. Riktiga höstkänslor börjar infinna sig och igår efter att ha jobbat, hållt bodypump och kört beachvolleyball på tom mage fick det bli en trerätters på Rex. Pilgrimsmussla, Hjortrostbiff och Citrontarte för min del. Hjorten var en tia! Jösses så gott och en fint avslut på veckan.
Till top