Choose people who lift you up

/ Permalink / 0
 
Jag får ofta frågan om jag trivs. 
Jag säger alltid att jag trivs för det gör jag. Jag kan inte säga att jag exakt vet vad jag vill eller var jag vill bo men just nu trivs jag här. Jag saknar de guldkornen till vänner jag hade i Luleå men jag vet också att de finns kvar. Det som gör att jag trivs så bra i Umeå är mina fina vänner både i skolan och på sidan om. Jag har aldrig tråkigt för det finna alltid någon som vill hitta på något. Något jag också värdesätter är att vi alltid hjälps åt, med allt! I synnerhet när det gäller plugget givetvis men annars också, jag känner att jag kan inspireras av mina vänner men upplever också att de pushar mig i allt jag gör.
 
Vill passa på att tipsa om Linneas blogg, jag älskar att läsa mina kompisars bloggar men det är inte så många som bloggar längre! Denna tjej går i min klass och är en av de jag umgås som mest med. Hon är grym! Alltid snygga märkeskläder och en av de mest jordnära jag känner. Hon bloggar bland annat om träning, kost och inredning, faktum är att hon är så händig att hon skapar sina egna möbler! Jag är riktigt imponerad av den tjejen, hon är intressant och hennes blogg hittar ni HÄR.

Blommor i mitt kök

/ Permalink / 0
 
 
 
En dag när jag kom hem förra veckan möttes jag av en underbar bukett blommor. Man kan inte annat än bli glad. Idag såg inte buketten lika glad ut däremot så jag bestämde mig från att dela på den. Blommorna fick hamna i en fin vas på köksbordet och de stora gröna bladen som nästan ser ut som fejkblad fortfarande fick vara kvar i en vas i hallen.

Arbetskläder = träningskläder

/ Permalink / 0
 
Vi får beställa från Nike två gånger om året men sist vi skulle göra det så hittade jag ingenting! Förmodligen för att jag precis betalt min faktura för fransutbildningen på bara 15 000 stackars dyrbara studentkronor. Blev lite purken när min sambos leverans kom. Kul för dig, mm jättefin. Förutom att beställa själva så får vi alltid ett antal artiklar där vår träningsanläggning tryckt sin logga. Detta är våra arbetskläder och jag fick vårens upplaga tidigare i veckan. Snacka om plåster på såren. IKSU börjar ta över min träningsgarderob.
Till top