Rebeccas bröllop 22/8-15

/ Permalink / 0
 
 
Störst av allt är kärleken
Det är det ledord som följde oss rakt igenom gårdagen och det kändes verkligen så. Det gick verkligen att ta på. Jag, Izze och Sara, trion från mattespets, kände oss så tacksamma över att vara bjudna. Även fast vi pratat om hur vi kommer sitta och gråta på hennes bröllop så trodde jag aldrig att jag skulle göra det. Men..när vi ställde oss upp och vände oss mot de stora portarna, Kiss the rain med Yiruma började spelas, och så slog de upp portarna och där stod dem. Arvid och Rebecca, hand i hand, med deras son och två av sonens kusiner, vackrare än någonsin. DÅ kröp hela mitt ansikte ihop och tårarna började rinna. Det var så mycket känslor.
 
Jag tänkte på hur vi träffades på gymnasiet när Rebecca och Sara började ettan, jag och Izze tyckte att det var två tjejer som skulle passa med oss så vi tog kontakt och gick och fikade. Jag minns den dagen jag fick veta att Rebecca var gravid, hon gick fortfarande i ettan och Arvid hade nog precis tagit studenten, och jag har berättat denna lyckliga historia till så sjukt många. Det är inte många som förstår. Hur Arvid sagt att han ska stå vid hennes sida hur hon än gör. Jag tänke på när vi ordnade Rebeccas Baby shower, när vi för första gången gjorde en blöj-tårta. Jag tänkte på den dagen jag kom till skolan och Sara kom springandes i korridoren och slängde sig i mina armar. "HAN ÄR HÄR" "DET ÄR SÅ SJUUUKT" Natten till fjärde Oktober föddes Levi, det minns jag så väl då jag fyller år den tredje. Jag minns när suttit och fikat alla fyra efter detta och det har känts så kontigt att ett barn varit med men ändå har det känts helt rätt. Vi har alltid sagt att Rebecca är det perfekta och snyggaste mamman. Jag minns när jag tog bebisbilder på Levi, jag hade med mig Wilma och hon som hatar barn kunde inte sluta slicka på Levi. På något sätt har vi lyckats hålla kontakten genom allt detta. Rebecca bodde i Boden och vi andra i Luleå. Idag ska Rebecca snart flytta in i deras nya hus och vi andra bor i Umeå. Avståndet har blivit längre men ändå är försöker vi tajma ihop våra liv när vi väl kan. En stor eloge till superwoman som varit en otroligt bra mamma, som färdigställt gymnasiet, jobbat inom vården samtidigt och allmänt bara varit stark och mogen i alla lägen. Rebecca är en av de finaste och godaste människorna jag mött.
 
Hela dagen och kvällen var perfekt, så himla bra uppstyrt allting. Vi har skrattat och gråtit, allting av innerlig och genuin glädje! All lycka och kärlek till herr och fru Nilsson Lindsköld - jag tror på er <3
Till top