Helg

/ Permalink / 0
 
Man borde alltid få vara ledig torsdagar, enormt skönt att bara jobba fredag och sedan ha helg igen.. Det behöver jag! Hade önskat något annat än regn däremot. Igår var vi till storheden. Kollade på nya vitvaror till Oskars lägenhet, bara för syns skull så ska vi fräscha upp lägenheten innan vi säljer den. Köpte även ett nytt sett knivar på Cerveras utförsäljning. Knivar som kostad 2000kr som nya låg nu på 1000kr och det är ju inte en rolig utgift - lika bra att köpa när det är bra pris! De får ligga nerpackade tills vi flyttar. Köpte ett nytt skal till min MacBook Air också, ett rött.
 
 

Future

/ Permalink / 0
 
Jag börjar känna mig riktigt trött. Det kommer sådana perjoder säger dom. Jag tror det är för att jag vet att jag inte har så många månader kvar. Varenda kväll är jag helt utslagen och orkar inte prata mer än nödvändigt. Varenda kväll förundras jag över att jag bockat av alla dagens sysslor. Jobb, hundar, träning och det övriga vilket kan vara att handla, träffa någon kompis eller bara göra något annat superviktigt ärende. Det är påfrestande att jobba heltid 100% säger dom. De som jobbar extra eller deltid förstår inte. Jag förstår inte heller hur lyckligt lottad jag är som är fast anställd, varenda dag kommer det in människor äldre än mig och söker extrajobb. Jag har fixat färdigt jobb i min nya stad utan att ens ha varit dit. Ett samtal så var det klart. Jag hör av mig när jag kommer ner så kan vi sammanstråla. Det har alltid gått så lätt för mig. Alltid gardera sig. Alltid ha jobb upp över öronen. Min pojkvän säger att vi kommer klara oss, att man ska klara sig utan jobb när man pluggar. Det känns så fel. Jag har jobbat extra/heltid ända sedan jag gick i åttonde klass, jag har aldrig varit utan jobb. Förstår inte hur folk klarar sig.
 
Jag börjar känna mig redo för att sätta mig i skolbänken igen - så länge jag har lite jobb och en massa träning på sidan om. Jag börjar känna vad jag värderar på min arbetsplats och i mitt liv. Vet exakt vad jag vill ha i ett jobb men inte riktigt vad jag vill jobba med. Det är en bra början tror jag.
 
 
 
Till top