Måndag 31/3

/ Permalink / 7
 
Underbara måndag. Veckorna rusar iväg och det är bra, känns som att jag har saker att se fram emot hela tiden. Idag kom vår nya säng så Oskar och Niklas har hämtat hem den och instalerat in den i lägenheten. Kommer sova som en gud inatt! Jag är som sagt inte heller den som är kräsen med sängar så det kan bara bli lyckat! Just nu snöar det här i Luleå, förstår inte varför? Jag som cyklar. Kände på mig under lunchen att det låg något lurt i luften så jag tog bilen tillbaka till jobbet. Nu ska jag gräva fram något gott att fira nya sängen med!
 
 

Motivationskvitto

/ Permalink / 0


Idag hade vi säljtävling på jobbet och så fort jag har något att kämpa för så är det något som slår slint i mitt huvud. Jag kan verkligen arbeta på toppen bara jag är motiverad.
 

Favoritmat

/ Permalink / 0
 
Jag älskar smaken av asiatiskt och därför känns det så korkat att jag inte lagar mer mat, det är ju så enkelt! Här ovan har jag strimlat ytterfile. Stekt köttet sedan i med jordnötssås och chili och till sist wokgrönsakerna, klart. Till detta kokar jag nudlar eller ris. Mycket gott i matlåda också.
 
Till top