Archachons längsta planka

/ Permalink / 0
 
Några bilder från Frankrike!
Nu har jag en dag kvar att jobba denna vecka och sedan flyttar vi. Jag vill bara blunda och hoppas på att allting löser sig av sig själv men det funkar inte så. Jag orkar typ inte flytta. Dessutom måste jag planera för att jag ska flytta två gånger. Jag kan inte se hur mitt liv kommer förändras inom kommande månad. Jag kan knappt se mig sitta i en skolbänk. Har precis sökt cs
 
 

8 Månader

/ Permalink / 0
 
När vi landade i Sverige så checkade vi direkt in på hotell. Kan vara den mest värda hotellbokningen jag gjort. Man kände sig både trött och smutsig efter en hel dags resande. Vi hade ett jättefint rum och jag hoppade in i duschen direkt. När jag kom ut så låg Oskar under täcket och ett rosa hjärta låg på min plats. Det är den 26:te idag, sa han. 

Mina hjärtan!

/ Permalink / 4Idag har vi spelat sista rundan i Gin rummy, längtar nästan till nästa resa så jag får ta revansch. Kom 7:a tror jag och vi var 9 personer som spelade.. jag skyller på en dålig början eftersom det tar ett tag att lära sig knepen! Hur som helst så har jag och Jennifer shoppat underkläder för många svenska kronor idag. Känns verkligen roligt att vi klickat och att även Oskar och hennes Anton hittat varandra. Har packat och gjort i ordning, imorgon reser vi hem men stannar en natt i Stockholm. Saknar mina tjejer så himla mycket! Vill bara  mysa mig in i deras pälsar och pussa på deras små nosar. 
Till top