Stockholm 31/1

/ Permalink / 0

Nu är vi i Stockholm och varvar ner på hotellet som för övrigt ligger 20 meter från Globen. Har varit på Ica och köpt ostbågar, naturgodis, sallad, dricka och semlor! Har spenderat hela dagen på stan så har shoppat och käkat gott. Nu ska vi trycka kolhydrater inför morgondagen. Underbar helg kommer det bli! 


Vagabonder

/ Permalink / 0


Senaste stjärnorna i garderoben! Vårens modell. Underbart sköna att gå i :)

Hur jag får ihop mitt liv

/ Permalink / 0
Såhär ser det ut när vi cyklar till jobbet :)

 
Vem tar hand om wilma när du jobbar/tränar så mkt? :) Har själv tänkt skaffa hund men känns som att jag har för mycket att göra så tänkte bara kolla hur du får ihop det?
 
 
Ibland undrar jag själv hur jag får ihop mitt liv. Faktum att jag flyttade hemifrån för snart fyra år sedan känns helt sjukt. Wilma är snart fyra år hon med. Hon hänger med mig överallt. Reser med mig. Somnar och vaknar med mig. Det är så enkelt när hon kan vara med i hennes väska överallt. Nu har jag även turen att jag får ha henne på mitt jobb så hon jobbar med mig varenda dag. Vi kallar henne vår lagerarbetare. Jag pusslar varenda dag. Lämnar henne på jobbet medan jag tränar innan jobbet. Oskar kommer ibland och hämtar henne när han slutar 16 och jag slutar 19. Det är så roligt att han tycker om henne och mer än gärna kommer och plockar upp henne och handväskan. Jag skulle aldrig be om hjälp. Jag skulle aldrig skicka iväg henne för att jag inte orkar eller inte har tid. Det är jag som valt att köpa den här hunden. Är hon hemma i lägenheten så åker jag hem på lunchen (bor en kvart ifrån jobbet), rastar henne och åker tillbaka till jobbet. Det funkar väldigt bra. Det bästa med att kunna ha henne på jobbet är att inte min träning och kost blir lidande. Det känns också bättre för mig när jag kan kolla till henne och hon är väldigt lugn bara hon får vara med mig där jag är. Jag har henne lös på personalrummet men ändå ligger hon helt tyst och njöd i sin väska.
 
Min vardag är stadig. Jag planerar varenda dag efter Wilma för att hon är viktigast. Många gånger får man tacka nej till saker på grund av att man har ett ansvar om ett annat liv men så kommer det alltid att vara, det är inget jag lider av. När jag åker bort som i helgen så skickar jag Wilma till mina föräldrar i Kalix. Jag skulle kunna ta med henne men mina föräldrar är så förälskad i henne att de gärna paxar henne när jag reser bort. Jag märker själv hur mina rutiner blir instabila när hon inte är med mig. Jag vet inte vad jag ska göra på morgonen då vi i vanliga fall går ut och promenerar. Alla jag träffar under en dag frågar var Wilma är. Vet inte vad jag ska nyttja min lunch till när jag inte kan gå ut och leka med henne. Vet inte vem som ska plocka upp smulorna som faller på golvet när man lagar mat. Jag tar för givet att hon alltid är där. Min lilla gumma, mitt allt!
 
 
Till top