Friday i'm in love love love

/ Permalink / 0


Åå vilken härlig fredag! Känns som att det är en bra dag. Började med att promenera fram och tillbaka till Sensia för att hålla bodypump för Atea. Sedan gick jag tillbaka, verkligen andades överdrivet mycket friskluft. Duschade och fixade mig i lugn och ro hemma innan jag for till jobbet. Det är en bra dag idag, allting klickar.

Två dagar kvar

/ Permalink / 0
 
Imorgon ska Vera besiktas och på lördag flyttar hon hem till mig. Hoho! Är väldigt ofokuserad och förväntansfull. En till hund är ändå en till hund trots den är så liten. Jag har så himla mycket förhoppningar på denna lilla valp. Ett äventyr har vi framför oss, det känner jag på mig. Snart är den långa väntan över, snart!
 
Idag har vi haft p-möte och frukost innan jobbet. En massa gotta förenat med nytta. Annars så har jag ställt om hela dagen, är helt slut men är nästan klar. På lunchen gick jag igenom min mejl och upptäcker ett mejl från instruktöransvarig om att jag har företagspass imorgon. Med andra ord ett pass som inte syns i appen utan bara på våra utskickade scheman som jag aldrig kollar på. Fick panik! Imorgonbitti, jaha. Jag jobbar? Har jag varit helt borta när jag lovat detta? Har hon mixat ihop mig med någon? Vilken tid är det? Whaaaaat.. Blev alldeles kallsvettig. Hatar att inte ha koll! Jag har alltid koll. Hur som helst var det innan jobbet så jag fixar det. Ska bli riktigt roligt!
 

3 månader kärlek

/ Permalink / 0

Oskar kom och nästan skrämde mig av en stege idag på jobbet. Överraskade mig med blommor och ett jättefint halsband. December, januari och februari. Det är det här datumet, det har jag bestämt. Första gången vi hade en riktig dejt och sedan dess har vi varit med varandra nästan varenda dag. Känns tryggt att somna i hans famn om nätterna och vi har hunnit göra så himla mycket under tre månader, hoppas att vi kommer hinna göra en massa mer. Känns som att vi varit med varandra mycket längre än vi har, känns så himla bra. Ikväll har jag haft pump, dödade, och Oskar var där, pekade finger åt mig under passet - det är kärlek. Nu ska vi mysa och äta glass med hemmagjord chokladsås! Mums! 

Till top