Drive fast

/ Permalink / 5
 
 
 
 
 
Har varit en himla lustig dag idag, första riktigt dagen som egentlig umebo.
 
Hade bokat möte med ansvarig för bodypump på morgonen. Skulle köra några låtar för henne och prata lite om mig själv. Hade verkligen laddat och det gick precis som jag ville. Det är en konstig situation att instruera framför en enda person som tokgranskar en medan man kör järnet (hur ska hon annars veta hur jag ter mig under pass). All tajming, varenda reps och språk satt där det skulle och hon lät väldigt positiv trots att hon inte kunde lova mig en plats där och då. Jag gick ändå därifrån med en bra känsla och var inställd på att vänta tills alla ansvariga kommer tillbaka om en vecka. Jag har gjort det jag kunnat. tänkte jag. Både jag och O får dessutom träna på IKSU tills de bestämt sig om de kan få in oss i schema eller inte.
 
Efter det åkte vi och hämtade skåpet som jag köpt och kring 13-14 ringer min mobil. Då får jag hoppa in och vicka på IKSU. SJÄLVKLART är givetvis min ogenomtänkta första tanke. När jag lagt på kommer jag på att det är den största salen och scenen på hela anläggningen, fem gånger så mycket folk som jag är van att ha på passen. Det var kort tid emellan samtalet och passet så jag hann bara äta och byta om. Fick en snabb introduktion med det nya ljudsystemet och sedan var det bara att kicka igång. Jag älskar smartbars men är ju inte van att använda dom så det blev ett ganska tungt pass men så fruktansvärt roligt så det övervägde allt annat. 
 
Det känns som att jag haft så mycket känslor i min kropp idag att jag liksom är helt likgiltig just nu. Ladda upp, ladda ur för att sedan ladda upp och ladda ur igen.
 
Har handlat mat för nästan 2000 spänn men nu har man i alla fall full kyl och frys och då mår jag bra.
 
Dessutom har min katt som jag bar hem när jag var 6 år gått bort idag. En fruktansvärd sorg och en saknad ängel. Älskade Mimmi 14 år. Hon har aldrig varit den som gillar att ligga i famnen trots att jag klätt på henne och vaggat henne i vagn när jag var liten (då hade hon förståelse för mina fasoner). Däremot var hon den som kom och la sig på ens mage varenda kväll, en lojal och underbart vacker varelse som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Ta hand om dig uppe i katthimlen lilla hjärtat.
 
12 Augusti, en lång dag

Smart förvaring

/ Permalink / 2
 
 Har haft världens problem med utrymme nu när vi flyttat. Tidigare har jag haft mina grejer både hos mig och O och nu när vi ska ha allt på samma ställe är det helt omöjligt. Jag har inte heller fått upp min stora spegel för att det inte finns någon bra plats för den så jag tänkte ett tag att jag skulle limma speglar på garderoberna i hallen men då hittade jag världens fynd på blocket! Ett högskåp som inte alls är särskilt brett och det står på en fot så att den kan snurra. På framsidan är det en helkroppsspegel (yeeeeeiii!!!!) och på baksidan en massa smarta hyllor (dubble yeeeeeiiiiii!!!). Löste en herrans massa problem måste jag säga. För mig som alltid sitter på golvet och sminkar mig är det också perfekt.

Lyxmåndag

/ Permalink / 0

Idag har jag fixat fransarna hos bästa Felicia. Det är få gånger man ligger ner, blundar och slappnar av under så lång tid som en timme utan att somna. Behöver nog göra det oftare. Jag går alltid till Studio Znygg i Luleå, känns lyxigt men ändå hemtrevligt på något konstigt vis..avslappnande. 

Köpte med mig lite favoritprodukter som börjat sina: hårolja och en underbar peeling från Maria Åkerberg (helt ekologisk!).

Till top