Belgisk choklad och lingonvecka

/ Permalink / 1
 
Finns det något bättre än att komma hem till tre stora lådor med exklusiv, färsk, belgisk choklad. På riktigt? Babe överraskade mig idag och jag kan ju inte komma på något bättre som paketen kunde innehålla. Det luktade choklad redan innan jag rivit bort paketpappret.
 
Ikväll har jag jobbat första passet för denna säsong på arenan. Körde både tryoutbaren och huvudrestaurangen. Inte alls var jag ska vara egentligen men riktigt bra mjukstart. Det var roligt att träffa alla igen. Känns inte som att det var så längesen sist men det kändes ändå lite speciellt. Trivs med personalen och det sociala i att snacka med alla hockeygalna kunder.
 

Lampa

/ Permalink / 1

 
Denna härlighet hänger i mitt sovrum. Ger ett supermysigt ljus och mönster i hela rummet om man dimmar ner den. Den moderna versionen av en kristallkrona skulle jag säga. Helt underbar!
 

En nära vän

/ Permalink / 0
 
Tidigare idag satt jag och Kevin på Friends och fikade och det kändes inte alls som det brukar. Jag tror dessutom att Friends var första stället vi träffades på. Nu har han flyttat. Vad ska man säga? Jag for och tränade spinning+core och sedan satte jag mig i bilen och hämtade honom och alla hans flyttkartonger. Det finns inte många personer i mitt liv som jag ringer när jag behöver stöd eller som jag bara kan sitta mitt emot och prata i timmar om himmel och jord, någon jag litar på men han är en av dom. Med honom kan jag känna mig lugn och bekväm. Behöver inte bevisa eller prestera och jag känner inte att det förväntas något mer av mig än att bara vara jag. Jag är så glad att det finns några guldkorn här i världen som har den inställningen att alla personer har sin plats, sitt liv och framförallt att man kan unna andra att lyckas. Det har gått så fort, nästan från ena dagen till den andra som han bestämde sig för att flytta söderut. Vi kommer ju ses så gått det går och prata i telefon men det kommer kännas tomt.
 
Han lämnade en påse i min bil precis när alla tågets dörrar stängts. Fick panik! Men så var det avskedspresenter till mig, han är så himla gullig och omtänksam.
Till top