Onsdagssvammel

/ Permalink / 4
Idag körde jag jumpsuit och tröja på det. Är i dålig form men var tvungen att gå till skolan för att göra bort det sista provet i fysik a. Kändes jätteskönt och lätt ända tills vi kom ut, samlades och började disskutera det förbjudna "Hur gjorde ni den?" och "Vad fick ni på den?". Majoriteten har alltså svarat samma på en av de svåra uppgifterna och ändå är det bara pissIzze som svarat annat och rätt på den. Tacka gud för delpoäng. Tog tillbaka revanschen på Izze under Åkes frågesport, den vi väntat på sedan början av tvåan? Jag var fett nöjd, Izze var fett less. Hoppas hon bjuder mig på pinnbröd imorgon. Efter skolan gick vi hur som heslt på stan och letade krimskrams till bröllopet, nagellack och sånt.

Mina föräldrar har varit hit en sväng. De kom med mat och skruvade upp gardinstänger som belöning ansågs det vara mest rättvist att de tog med sig Wilma när de åkte. Vet inte om jag håller med där men jag antar att det är smartast eftersom jag måste skynda mig till Kalix imorgon efter studiebesöket i Piteå. Relativt opepp på det, åker endast och bara för att få fika och vinna tipsrundan. Ska försöka vara kompanjon med Izze så hon inte styckar mig i skogen ifall jag skulle råkas ha fler rätt än henne, jag har ju iphone.

Vi talar som om vi vore främlingar

/ Permalink / 1

Har inte mått något vidare idag så stannade i sängen imorse och ja..jag ligger fortfarande i sängen med min trogne lille kamrat. Har pluggat inför de sista proven som är på ingång. Imorgon gör jag bort sista provet i fysik a, det är alltså bara att börja tagga upp inför 150p fysik b till hösten. Nu ska vi inte vara så men dessa två sista veckor har varit galna, förhoppningsvis finns det ett liv som väntar efter att sista uppgiften är skriven och klar.

Här får ni en just-nu-bild på mig och gumman

Sov gott!

Till top