Läppstift och lägenhet

/ Permalink / 3När jag kollar genom mina läppstift (och läppglans för den delen) så går ju nästan allt i rosa! Känner att jag måste bryta detta mönster. Jag brukar inte använda rosa läppstift men av någon anledning lyckas man samla på sig dem ändå. Mitt nyaste däremot, Maria Montazami från MUS, är jag riktigt nöjd med! Kanske just för att det inte är rosa? I helgen testade jag ju mitt lila läppstift som jag bara använt i hemlighet hemma när jag "skojsminkat" mig och sett ut som en dåre, men jag tycker det var ganska coolt och fick riktigt bra feedback på mina bilder, snart kommer de upp på en hemsida till och med..dör.

Idag blev det klart med min nya lägenhet och det kändes som att jag blev flera kilo lättare. Det blir en tvåa mitt i stan vilket innebär att jag kommer kunna ha sovmorgon varje dag, ha väldigt nära till inpuls och kunna sköta om Wilma (och hennes valpar när de kommer!). Mitt liv blev fruktansvärt lättare att leva på typ två sekunder (behövde en sekund att fatta att det var sant). Jag kommer flytta in i början av februari så snabbt som möjligt, sa pappa när jag fick nyheten och nu efteråt inser jag att det är första februari imorgon? Han som sålt lägenheten är så himla schysst att han ska försöka bo hos sina föräldrar eller i uthyrningsrummet så att jag inte ska behöva pendla mer.

Svettig och nöjd

/ Permalink / 0

Just nu är jag på väg hem, sitter och pustar ut efter en lång dag. Fick stiga upp fem på morgonen och slutade skolan fem på eftermiddagen. Efter det hängde jag på inpuls, sprang på banden tills det var dags att dansa loss på SH'bam, älskar dessa pass..grymt svettigt och fruktansvärt roligt. Det är bara att lämna allt som varit och allt som ska komma utanför dörren när man kliver in i salen sen är det bara att dansa tills tårarna rinner!! Har fått en massa roliga nyheter idag men jag ska ta en sak i taget. Håll koll på min blogg för inom en snar framtid kommer det en tävling som ni inte vill missa, tro mig ;)


Lägger in en bild på min snutta, snart får jag mysa med henne!

Till top