Två frågor, två svar

/ Permalink / 6


Var kommer min skinnjacka ifrån?
-Den kommer från Zara! Den är helt perfekt dessutom, älskar den..

Vad för betyg behöver man för att komma in på mattespets?
Jag tycker det låter som ett fint mål och jag tycker inte du behöver vara orolig för att du inte ska uppnå det. Jag älskar personer som siktar någonstans, som faktiskt vill uppnå något. Klokt! Snittbetyget ligger på ungefär samma som vanliga natur. Man behöver inte ha bästa betyg men man behöver göra två delprov för att komma in, där mattekunskaperna testas. Antagningsprov skrämmer bort många och det är så himla synd! Man behöver inte ha alla rätt men om man kuggar hela provet rakt igenom så kommer de nog vilja ha ett samtal för att höra om mattespets verkligen är rätt linje för just dig. Det är en hög studietakt eftersom man läser 6 terminer på 5 för att ha möjlighet att läsa på universitetet i trean, man kommer snabbt in i det. Riktigt bra linje om du vill vara fullt förberedd och lite till inför universitetet. Dränk mig i frågor om du undrar något mer för jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta!

Snittbetyget på natur i Luleå var senast 259 poäng och då är det ganska högt tryck på de teoretiska utbildningarna i den kommunen.

Skottår

/ Permalink / 2

Idag har jag hunnit gå igenom alla mina favoritbutiker på stan utan att hitta något att ha på mig till helgen, blev så besviken att jag tröstshoppade underkläder. Är det någon annan än jag som gör så? Tröstshoppar underkläder. Hittade en fin jeansskjorta till min bror däremot, riktigt nöjd över den.

Mötte upp Izze och Evald sedan gick vi och åt lunch på Exotic, friterade bananer och kaffe på det förstås! Mums :)

 

 

 

Rabattkod hos Daniel Wellington

/ Permalink / 2


Jag är ju helt frälst i dessa klockor från Daniel Wellington, de är så himla behändiga! Nu har jag fixat så att ni läsare får hela 15% rabatt om ni anger Sandra som rabattkod. Koden funkar till och med sista Mars så ta chansen!

Banden på klockorna är utbytbara så om man är trött på det band man har så är det bara att beställa ett annat för 229kr

Allt och lite till hittar ni på deras hemsida www.danielwellington.se
Till top