A dream is a wish your heart makes

/ Permalink / 1


Första mattetentan är gjord och det kändes bra, dock var det en liten sådan men ändå. Mina första 3 högskolepoäng. Egentligen är det matteläger i helg men detta år skippar jag det då jag har hundarna att ta hand om. Det blir en lugn och skön helg med andra ord. Hade velat träna agility inför nästa helg men vi får ta en sak i taget. Andreas åker hem idag för att han skadat sig i foten så att han hade behövt sy igår men han gjorde inte det så nu ska man i panik få ihop den inför nästa vecka eftersom TV-pucken drar igång.
 

Kyligt

/ Permalink / 0

Har just kommit in från en lång promenad med hundarna, fy vad kallt. Hoppas de sover gott nu och inte väcker mig fyra på morgon som de gjort hela veckan. Vi träffade en liten tollarvalp, den sprang efter Wilma och försökte smälla till henne med tassarna. Så otroligt söt.

Nästa dag

/ Permalink / 1

Idag har jag bokat min uppkörning, på min födelsedag, är sjukt nervös men jag vill ha körkort nu! Har min första körlektion nästa vecka, har inte tänkt ta så många i och med att jag kan köra hemma men ändå så att jag vet vad just körskoleläraren tittar på. Annars så har jag inte gjort något spännande idag. Räknat matte halva dagen, tränat och tvättat. Glömde bort tvätten för att jag pratade med körskoleläraren under tiden och efter samtalet var jag så uppe i varv och hade ont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
 
Tills jag kom på att det var till tvättstugan jag skulle.
Till top