Läsarfråga: När kommer valparna?

/ Permalink / 3


Som jag nämnde i tidigare inlägg har vi börjat tempa Wilma nu, tempen ska gå ner när det är dags, och igår låg hon på normal temperatur. Valparna väntas komma i slutet av veckan men det är inte ovanligt att de kommer någon dag tidigare.

Impulsgrej

/ Permalink / 3


Detta är vad som kommer ske. Jag har aldrig testa Syoss tidigare men färgen var cool! Ni ska få se resultatet senare.

Valpsjuk

/ Permalink / 13


Idag har jag fått sova några timmar extra, jag kunde till och med ligga och dra mig ända tills Nils kom förbi. Jag friserade honom inför tentaröj ikväll. Ett år kvar tills jag får springa på tentaröj, tänka sig - för jag börjar ju på universitetet ett år tidigare än de flesta andra i min ålder (!), och jag taggar redan.

Mycket i mitt liv, nästan allt, handlar om min lilla hund just nu. Alla mina tankar kretsar kring det lilla livet. Tidigare nämnde jag att en bekant skulle känna på henne, denna person i fråga är uppfödare av Golden retriver och är bara allmänt insatt i hund så hon kan hundar men är inte specialiserad på just Pomeranian. Hon, precis som många andra, var nyfiken på att få klämma lite på Wilmas mage. Hon tyckte sig känna en valp på höger sida och håret runt de översta bröstvårtorna har fallit av, det ska tydligen göra det? Detta är förstås både bra och dåliga nyheter. Vi hoppas på att det är åtminstone en till valp så att det inte bara är en för en valp innebär oftast problem har jag fått klart för mig och jag är inte sugen på kejsarsnitt. Jag är rädd och exalterad. Vi börjar tempa henne i helg för att se när (om) det är dags.

Det suger att jag åker till Stockholm. Vill komma hem redan och jag har inte ens åkt dit ännu. Det var tur att jag inte beslutade mig för att åka med till Madrid tillsammans M direkt efter Stockholmsvistelsen för jag kan verkligen inte vara borta nu om jag ska få småttingar. Jag hoppas att jag hinner hem för annars kommer jag hata mig själv och jag kommer skylla M för att han gav mig resan i present och dessutom för att han inte är med när vår familj utökas haha...vilka är oddsen på tajmingen!?

Men jag vill tacka alla som vill ställa upp och erbjuder sig att finnas i mitt ställe, det är till stor hjälp och trygghet. Jag vet att min älskling är i trygga händer vad som än händer.
Till top