Tack Beautyville!

/ Permalink / 1
Detta låg i min brevlåda idag, ett läppglans från Jemma kidd. Luktar underbart gott, kladdar inte och har en jätte fin färg. Jag visste inte ens att jag vunnit det och måste ha tagit bort mejlet tidigare men jag är tacksam över att ni sökt fram min adress och skickade det till mig. Jag är jätte glad och kommer självklart få användning av det!

Amazing grace

/ Permalink / 0Igår fick min klass i sig så mycket socker att vi hade jätte kul, vi var fulla på socker. Det börjar kännas som att vi är på slutetappen nu, för detta år. Det känns så skönt att klarat av året som till en början var hemskt jobbigt. Men att se hur kurs efter kurs betas av, den känslan är obeskrivlig! Och de är det jag älskar med en sådan snabb takt. Igår var jag till syv för att lägga till ännu fler kurser (ja, jag är cp) och då fick jag tjuvkika på nästa års preliminära schema. Efteråt gick jag hem och började gräva ett hål i marken som te sig bli min grav inför nästa termin. Det var som att bli mosad av en bulldozer. Jag har aldrig tidigare i mitt liv sett något så groteskt. Efter dagens två lektioner så har jag bara en dag var innan jag tar sommarlov och det kändes skönt ända tills jag kom på att jag inte vill sluta ettan för att jag inte vill börja tvåan. Knepig situation.

Look me in the heart and unbreak broken it wont happen

/ Permalink / 0

 

 

Hej! Idag har jag gjort många små ärenden på staden så att jag kom hem väldigt sent. Väntar på att karln sa komma hem, jag har lockat hit honom med morotskaka vilket jag av erfarenhet visste skulle funka. Ensamma eller icke ensamma nätter, jag märker en tydlig skillnad. Det handlar om kort sömn i intervaller eller en enda sammanhängande dröm. Det är som att jag har för mycket att tänka på så att jag måste göra det om nätterna när jag är ensam. Det är som när jag var liten då jag gick och la mig i min rosa säng om kvällarna för att sedan vakna upp på natten och tassa över till mammas och pappas säng. Jag gjorde det till och med i sömnen ibland bara för att det var så kontinuerligt.

 

Men förra natten var fin, jag sov som en stock.

Till top