I'm coming down bring me up take it off let's just touch

/ Permalink / 3
Jag har taggat upp med en massa äppelpaj och vaniljvisp nu på morgon så att jag ska orka med provet i matte c. Jag är så himla lugn när det gäller skolan, känns som att jag hittat någon form av bra sinnesstämning.

Jag och Danil var på stan i förrgår och köpte lite kläder till min bror. Jag gav dom till honom igår när han var här i Luleå och tränade hockey. Jag hoppas att han blev nöjd och det verkade som det i alla fall. Lite motigt var det eftersom att jag gärna hade velat ha en av tröjorna själv! I och för sig vill jag ju ha en snyggt klädd bror också :)

Ikväll ska vi till arenan och hejja på Luleå, det är en viktig match på gång! Be there.

Nä hörrni, kanske man skulle börja dra sig mot skolan snart

En väskhängare - Tack Anna :)

/ Permalink / 1
Idag fick jag hem denna grej som jag vann på fina Annas blogg. Sjukt snygg men jag har inte riktigt kommit på hur den fungerar ännu. Det blir kvällens sysselsättning.

Idag så har det varit jätte roligt och jag har ätit en massa stora bullar samt hällt i mig både kaffe och päronsoda. Har aldrig druckit päronsoda på burk tidigare. Efter prisutdelningen och allt sånt där så möttes jag och Petter upp på stan för att gå och fika. En av mina bästa killkompisar, alla borde ha en Petter att ventilera tankar med! Käkade glasswienerbröd och drack ännu mer kaffe, det var ju gott.

Det hände en kul grej på vägen hem. Lyssnade på free bird när jag promenerade och så var det världens skottlossning i slutet och jag tänkte inte på att det var i mina hörlurar så jag slängde mig nästan med armarna över huvudet ner på marken. Jag blev verkligen jätte rädd! Kollade mig omkring, sen så gick jag lite småflinandes vidare..fan va dum jag är.


Till top