Underbara okrossbara CLEAN - jag älskar!

/ Permalink / 0


Jag är fullkomligt och villkorslöst förälskad i samtliga Clean prafymer. Inte för söt, inte så att man blir less. En lukt som är fräsch och helt underbar. De konkurrerar ut alla gamla godingar i mitt badrumsskåp. Clean hittar man på bland annat club4beauty och diverse kicksbutiker.

Haft en bra dag annars? Jag måste säga att just i denna stund när jag sitter med min chiquita smoothie i handen så känner jag mig väldigt levande. Ovanligt mycket levande.


Live one day at a time and make it a masterpiece

/ Permalink / 2Först och främst tänker jag säga att mitt hopp om varmare tider har återvänt och för det andra har jag fått en ny liten babykusin idag. En liten pojke vars namn ännu är ganska okänt.

Sedan så undrar jag om någon är intresserad av en bomberjacka från monki, som jag inte använder? Den är helt oanvänd, ni kan få en sån där snygg monkipåse till.

Ha en bra dag!
Ty alla sover inte på en elefant

/ Permalink / 0
Jag har köpt en elefant åt Wilma. Alltid som det ligger kläder på golvet eller om det möjligtvis ramlat ner en kudde eller två från soffan så är hon där. Hon bäddar sig in i kläderna eller lägger sig på kuddarna. Det slog mig först idag vad hon saknade - en elefant! En supermjuk och gossig elefant med stora öron. Hon fattade vitsen direkt och den verkar redan vara en favorit. Hon behöver tydligen något mer invecklat än bara en dyna. Hon behöver kunna flytta, bädda och fixa till just den bästa sovställningen för hennes lilla kropp.

Ikväll nalkas solsidan, ett bra avslut på veckan som gått
Till top