Livet är till för att leva

/ Permalink / 7

Ligger just nu och steker så jag tänkte passa på att blogga samtidigt som jag använder mobilen som solskydd hehe... Idag har vi varit igång tidigt för att nyttja dagen till fullo, vi har alltså gått över en mil för fots för att hitta Zara vilket vi så småningom gjorde. Fick mig några snygga inköp som jag ska ha på mig ikväll och har lagt undan ett par klackar på ett annat ställe. Det är en dröm för lillefot att vara utomlands :)

Ready to leave

/ Permalink / 5


Då var resväskan packad och känslan av resfeber infunnen. Jag ser fram emot att leva loppan och komma hem till ett nytt år med nya förutsättningar. Har ni funderat på något nyårslöfte ännu? Jag vet inte vad jag ska ha för löfte i år mer än att lova mig själv att jag är den starka tjej som jag alltid varit fast nu med hjärta, limited edition.

Kommer självklart hålla er uppdaterade via olika sociala medier, puss!

twitter - instagram: sandraselina - bloglovin


I feel like our world's been infected

/ Permalink / 2


Idag har det varit den årliga annandagsbandyn och eftersom temperaturen var just i min smak så var jag självklart där. Hela samhället, mer eller mindre, var där så det var riktigt kul att träffa alla kändisar. När jag kom hem kröp jag ner under filten med mina kalla tår för att titta på skönheten och odjuret. Man borde se disneyfilmer ständigt för det bidrar verkligen till ett inre välmående.

Efter ett tag kom jag på att jag åker utomlands imorgon så jag hoppade upp ur soffan och började leta fram alla mina sommarkläder. Det känns bra, jag tror jag stannar i värmen för evigt.
Till top