Didn't see that coming

/ Permalink / 0Idag börjar det kännas som att livet återvänder. Efter att ha känt mig totalt borta hela veckan så känns det äntligen som att jag har koll! Jag känner mig helt retard när jag ligger efter, kan inte ta in ny information på lektionerna, står och trampar på samma ställe och känner hur blodsockret sjunker. Hjärnan funkar inte alls, jag känner mig bara stressad - vilket i sin tur resulterar i utmattning och till slut har jag lika inte gjort någonting. Men när jag känner att jag ligger så pass bra till att jag har råd att dagdrömma lite då funkar hjärnan som den ska. För övrigt har jag kvar den förbannade hostan. Varje morgon är en ren pina när det gäller uppstigning, det smärtar så gott. Så fort man vaknar börjar det, och håller i hela dagen. Faktum är att hostan börjar kännas som en del av mig.

Laughing with

/ Permalink / 0


Gårdagens idrott var ingen höjdare för min förkylning. Men om man nu varit sjuk i över en vecka, börjar man bli lite less - så man skiter i om den blir värre. Nu på efterhand känner jag väl att jag kunde ha hoppat över att delta i aktiviteterna. Jag brukar aldrig vara sjuk och när jag väl blir det så kommer allt på en gång. Eftersom att jag tar tag i det här nu så borde jag klara mig under nyår. Nyår som brukar vara min domedag. Jag är ALLTID alltid alltid alltid sjuk på nyårsafton. Det har följt mig som en ond skugga genom hela livet. Brukar klara mig frisk året runt tills det blir nyår. Wierd huh? Det är en förbannelse.

Idag har jag sovmorgon och det känns ju alldeles förträffligt.

Wilma går på fyra

/ Permalink / 0


Äntligen börjar mitt lilla yrväder repa sig. Hon har en sträckning eller stukning - jag vet inte riktigt. Men under några veckor har hon emellan åt hoppat runt på tre ben. Detta har gjort att vi missat de sista kurstillfällena, men det hjälps inte. Själv är jag ju ändå förskyld.

Får ta igen det vi missat när vi båda är krya.
Till top