Allting som vi känner, ovissheten bränner

/ Permalink / 1


Slutade efter sista föreläsningen idag och det var nog kring halv tolv eller något sådant. Tunga föreläsningar, den ena tyngre än den andra, men inte var man helt borta. Jag trodde att jag skulle få mycket gjort idag men så hamnade jag och izze på exotic's lunchbufé och där blev vi...i några timmar...

Jag vill att du ska stanna varenda gång du går

/ Permalink / 1


Jag är säker på att jag kommer få problem i mina leder eller någonting, det kan inte vara hälsosamt att frysa som jag gör. Eftersom att google har svaret på praktiskt taget allt så gjorde jag lite efterforskningar om vilka sköldskador som kan inträffa mig. Faktum är att man går ner i vikt av att frysa, förbränningen ökar. Jag ska nog ta och väga mig nu och sedan se om det gjort någon skillnad att frysa tjugofyra timmar om dygnet under hela vintern.

Imorgon så ska jag och resten av min klass samt tvåorna till universitetet och sitta på föreläsningar. Känner på mig att jag måste vara uppvilad. Tappar man bort sig under föreläsningen angående kryptering så är det nog lika bra att luta sig bak i stolen och skita i allt. Är det bara jag som börjar tänka på andra saker när jag verkligen måste lyssna? Mina föräldrar har under alla år sagt att jag har en egen värld som jag försvinner till ibland. Desto äldre och förmodligen visare som jag blir så börjar jag inse att jag faktiskt har ett ställe vars jag gärna flyr till när jag inte vill befinna mig i nuet.

MONDAY MORNING

/ Permalink / 0


Min dag blir en lektion kortare än vanligt och det känns ju givetvis lättande att inte behöva gå till fem. Efter denna så har vi bara två mördar måndagar kvar, det måste nästan firas. Så ikväll ska jag och Mattias ut och äta på allstars (med den egentliga anledningen att det är "världens bästa match på tv").
Till top