Okey, this is it...the moment of truth

/ Permalink / 0

Efter att ha besökt spetsutbildningen i luleå två gånger och pratat ganska mycket med både elever och personal därifrån så det känts ganska rätt. Jag har inom ett par veckor ganska drastiskt ändrat mig från att vara 99,9% säker att gå gymnasie i luleå till att..inte alls vara säker på det. Jag har tänkt igenom vad jag har för alternativ och vad jag egentligen vill, kollat upp varenda skola i sverige känns det som men har därmed kommit fram till ett beslut om vart jag söker. Och imorgon skickas det iväg.

1. NV inriktning multimedia och design - Minerva gymnasium i Umeå
2. Naturhumanistiskt program (+musik och dans) - Naturhumanistiska gymnasiet Norrköping
3. NV veterinärprofil (+snowboard) - Liljaskolan Umeå
4. Management program - Thoren business school Sundsvall
5. Matematik och naturvetenskapsprogrammet (spetsutbildning) - Luleå
6.
NV (+hund) - Piteå


När jag sökt till olika kommuner såhär så kan jag vid omvalet bestämma vad jag vill gå, så egentligen har inte placeringen av linje någon betydelse. Jag tror att det blir bra, hemskt...och spännande.

Dessutom har jag besökarrekord idag, kul :)


bloglovin

complete? complicate

/ Permalink / 0


What if I have to grow up?

Idag så tänker måste jag färdigställa mitt gymnasieval.
Men först tänker jag sova.


Btw! Idag har jag betalt min första riktiga räkning. Summan av Wilmas besök hos veterinären då sammanlagt 18 tänder dragits ut. Kändes som att det var min skyldighet att betala det så det kändes rätt. Men det sved lite.
Hon fick en snygg käft i alla fall.

Det gör så ont

/ Permalink / 0

Imorgon så ska jag till doktorn IGEN, denna gång ska de ta några prover och jag ska kräva antibiotika. Hur länge har inte min hals varit sönder egentligen? Det blir bara värre och värre. Varje gång jag sväljer så vill jag bara göra kirurgisk abort i halsen.

Gå in i halsen och skrapa bort allt som är ivägen så att det blir en bra ren tunnel utan hinder så att jag kan svälja utan att lida varenda eviga gång. Att äta eller dricka är rena överdriften då det gör ont av att svälja ingenting. Har nog lite feber också..

Nu ska jag göra mig i ordning och bege mig till jobbet, ha en bra dag!Ska nog överväga att amputera bort hela halsen.


I mina öron just nu:

Till top