Säg adjö till ett händelserikt år

/ Permalink / 0
Januari: Jag var blond.  Jesper gästbloggade och jag tror att det är den enda gästbloggningen som någonsin skett under denna bloggs livstid. Wilma drunknade i snön och led sig igenom sin första vinter, förresten så var hon riktigt ful och såg ut som en apa i pälsen. Det var första gången jag var till veterinären med henne i annat ärende än vaccination och jag höll på att svimma. Var nu inne på grundskolans sista vårtermin och jag började smida mina planer inför kommande höst. Vars skulle jag hamna och vard skulle jag gå? Jag ville ha ett flygplan.

Februari: Videobloggade, försökte hålla ut i skolan, jobbade, frös och längtade till sommaren som aldrig förr. Försökte tyda mina drömmar och var fortfarande sjuk. Efter diverse groteska prover och sådär så kom de fram till att jag hade körtelfeber. Fick inte träna men jag tränade ändå.

Mars: Var fortfarande blond, fortfarande less och drömde sjukt konstiga drömmar om att jag och Mikaela blev jagade av en älg. Såg på det regnar köttbullar och sen blev jag mörkhårig igen. Det ändras med humöret. Jag letade lägenhet utan att veta vars jag var på väg. Träffade Antons vidriga husdjur. Den 14 såg jag en hunk i en bil "HAN SKA JAG HA" och den 15 frågade han om jag skulle med och käka på stan. Inte helt förväntat och jag anade inte vart det skulle leda. Vi skulle sticka hål i fingret på biologin men jag höll på att svimma då också så det blev inget. Var med på tv. Åkte skidor och samma dag åkte vi till happis på någon slags dubbeldate i den snygge hunkens bil. Wilma käkade p-piller.

April: Vi körde bilkurra. Jag tappade bort min mobil under påskdansen som Nattas farsa hittade utanför OK. Ännu fler dubbeldater, shit vad vi hade kul. Mattias fick känna på hur slarvig jag kan vara när det gällde bland annat skåpnyckel. Jag fick intagningsbrev från alla kommuner som jag sökt till och jag kom in överallt. Jag var inte ens glad, bara ännu mer obeslutsam. Vi hade fina tjejkvällar, skvallrade lite med Suss och hade rockkonsert. Jag lärde mig att slå igång en tvättmaskin

Maj: Hade en bra valborg och vi somnade skavfötters någon gång på morgonen, fyra goa lirare. Hade underbara mornar och steg inte upp förrän 14 på helgerna. Grillade, kryssade dagar och var till umeå och hade foki som guide på minerva. Jag blev blond och såg den nya SATC filmen.

Juni: Tränade agility för fulla muggar, tokbra. Efter tolv fina veckor så befann jag och Mattias oss på det ställe där vi för första gången träffades, samma plats, samma bord. Jag planerade att köpa en systemkamera. Wilma fyllde ett år och jag gick äntligen ut grundskolan. Början på en fantastisk sommar satte igång. Jag och min nuvarande karl flyttade in i lägenheten i stan för att ha det närmre till våra jobb samt testa om vi stod ut med varandra. Det var spännande.

Juli: Hittade mina favvo shorts från Acne. Jag och Mattias satte oss på ett plan till Stockholm, bodde ensamma i en lägenhet på östermalm. Vi hade utlandsvärme och åt ute alla mål om dagen. Det var helt sjukt underbart att gå långa promenader de fina sommarkvällarna. För att inte tala om all shopping. Denna månad var som att leva i en dröm.

Augusti: Kom hem från en vecka på camping, hade inte rört datorn och det var gode skönt. Lärde känna konstiga norrmän och slibbiga badvakter. Såg inception, riktigt bra var den. Köpte lägenhet i Luleå och så satte karusellen igång. Ikea var bara förnamnet. Jisses så kul det var att börja kolla runt efter möbler och småsaker till vårt nya hem. Var och fikade med mina brudar och fick en jätte fint hänge till mitt thomas sabo. Grinade och ville ta med alla mina vänner och trycka in dom under min säng så att jag aldrig skulle behöva vara ifrån dom.

September: Var med min nya klass till kluntarna. Men bäst av allt - vi fick nycklarna till vår fina lägenhet! Plötsligt hade vi hängt ihop ett helt halvår och det är inte länge med tanke på vad vi åstadkommit. Det var en chansning, det var ett öde och det var ganska otippat. Frös som en siames och hamnade i en fin feber men jag hade den bästa servicen.

Oktober: Jag fyllde 16år. Började se serien prison break och levde i en fängelsevärld tills jag slutade se på det. Var på 30 års party och anordnade en smyckestävling i samarbete med Alex. Vann Elfina's tävling för att många var så fina och röstade på mig. Cyklade till Östens pärla för att vi inte orkade laga middag, det var gott. Började redan vara less på att räkna matte. Bloggen fyllde ett år.

November: Kändes som att jag gjorde en regression tillbaka till slutet av nian då jag var som tröttast, nu var jag mör igen. Lät en fotograf fota hundarna och det blev jätte fint resultat. Wilma hurrade för att snön anlänt och jag grät. Fick hem en hundväska som jag väntat på i över ett år på grund av produktionsmissar och krux inom importen. Började använda min leo-päls som skräddarsyddes efter mig femåriga kropp, behövde bara förlänga ärmarna. Var på pom-träff och Wilma lärde sig att fönsterbrädan är hennes place.

December: Det är här vi är nu. Jag har fryst mig igenom denna månad och jag är så hemskt less vintern. Det har aldrig gått så segt mellan sport- och jullov som det gjort denna höst. Julen spenderades för en gångs skull hemma och det var ganska skönt att slippa stress och allt vad det innebär. Jag tog skoterkort på 7 timmar inkluderat uppkörning och provskrivning. Najs. Haft fullt upp med att planera Wilmas parning och diverse annat som kommer hända nästa år. Har aldrig lyssnat på bruce så mycket som jag gjort under 2010.
Gott slut, gott nytt och allt det där
Vi hörs nästa år

Kram
Sandra

Forsaken house, place of grief, in solitude

/ Permalink / 2


Ikväll åkte vi till luleå för att kolla hockey. Under tiden så myste jag och min lilla gumma i lägenheten framför Victoria secret fashion show. Medan Wilma sovit sig igenom denna fantastiska show så har jag sytt allt mitt nya hår som kom för två dagar sedan. Ganska mycket var det, jo tack. Kruxet var att clipsen kom till Luleå men den lilla detaljen är så gott som ordnad, perfekt till nyår!

Nu ska jag fortsätta tänka ut ett bra nyårslöfte

Tänd ett ljus och låt det brinna

/ Permalink / 1


Detta ljus tänker jag inte tända för det är för fint. Det är några elever på skolan vars mamma jobbar som gjort det och jag fick det i julklapp. Den ska få en väl utvald plats i min lägenhet!
Till top