KM 2010

/ Permalink / 0
Ikväll fick jag veta att det fanns bilder från KM (som var för nån vecka sen) på agilitysektorns hemsida. Wilma hade precis löpt så det gick inte enligt förväntningarna. Hon var ganska virrig. Som man kan se på hennes päls så ser den inte ut "som den ska" när hon löpt. Den börjar se finare ut nu och bli tjockare. Hennes päls utvecklas ju fortfarande med åldern. Men visst är hon förbannat snygg på bilden ändå? Hon utstrålar pure pondus.

Snabb update från kursen: Det gick sjukt bra! Skönt att vara igång.

Bufé och agilitykurs

/ Permalink / 0
Idag har jag varit med om något sensationellt, jag har nämligen åkt buss med Mattias. Det har aldrig hänt förut och aldrig har en bussresa gått så fort. Eftersom att jag slutade vid lunch så fick det bli bufé på Exotic, inte helt fel. Mätta i magen så köpte vi en jättefin vardagsrumsmatta från ett skyltfönster. När vi kom hem blev vi anfallna av får och nu sitter jag här - har mycket att göra ikväll, så mycket att jag inte vet vars jag ska börja riktigt. Ikväll börjar Wilmas fortsättningskurs i agility och just nu så regnar det, ska bli kul vare sig det regnar eller inte. Ska hinna med packning inför flytten samt packa inför utflykten till skärgården med klassen imorgon bitti. Om jag hinner så ska jag försöka prioritera in lite matteräkning också men de vette tusan. Jag känner mig nerbruten och svag av att inte ha sovit tillräckligt. Nog för att jag börjar bli piggare på att stiga upp fem på morgon. Men efter några timmar i skolan med ganska konstant koncentration så är jag helt hjärndöd när jag slutar för dagen. Nu ska det äntligen bli ändring på det och jag har inte ens förstått de ännu.

Det känns jätte bra.

Finally discovered

/ Permalink / 4

 

Idag ser jag ut såhär och det är måndag - and i'm so awake! Jag känner på mig att denna vecka kommer bli minnesvärd på många sätt. Bara jag nu hittar min mentor så att jag kan få ut min mattebok från skåpet. Det är skönt att låset till skåpet är som låset till ett kassavalv för ingen får ju upp det. Men jag måste erkänna att det känns lite snopet när jag inte kan få upp det själv. För det första så kan man knappt få upp det med koden för att man ska snurra medsols, motsols, hit och dit och över nummer innan nästa nummer i olika kombinationer and so on. För det andra så har jag låst in hela koden i skåpet och så bra minne har jag ju inte så att jag kommer ihåg den.

Till top