Trött tjej

/ Permalink / 0

Hejhej jag ska gå och sova snart. Woot!? kan man ju tänka när det är halloween helg och allt men jag är helt slut i både kropp och själ, dessutom ska jag jobba imorgon. Så jag har tänkt att jag ska unna mig själv flera sköna sovtimmar tills dess. Jag har ju hållt hus i skellefteå och det har varit en lärorik resa för mitt tänkade eller hur jag nu ska uttrycka mig. Jag träffade många intressanta personer..

Gårdagen var nog den bästa bortsett från att jag befann mig i en jobbig situation där ett tag. Jag har aldrig varit med om något liknande. Att vara en hel hop av människor på samma ställe och känna så mycket sorg och medlidande. Alla var ledsna och alla tröstade. Alla bar på sin egna sorg men det spelade ingen roll vad det handlade om för man blev tröstad ändå. Jag vill ändå nämna fyra tjejer från Umeå som hade gemensam djup förtvivlan. Jag fick ta del av deras berättelse som handlade om döden i allra högsta grad. Jag kan bara säga en sak och det är att inte jag skulle må bra om 8 av mina vänner dog under samma år.

Men det där var en stor parentes för jag har varit med om så mycket glädje. Av alla stunder i veckan som gått så är den där sorgstunden en så liten del men så väldigt betydelsefull ändå.

Jag har varit på u2 mässa som visade sig vara en konsert, sjukt bra och ljudet gjorde så att hela jag dunkade i takt. Killen sjöng som att han var orginalet eller använde sig av playback men icke sanicke. Jag har varit med om en tokstolle som heter Staffan Lindberg han gjorde mig riktigt glad, här har ni två bilder av honom:


   


Och jag har shoppat, hittade jackan som jar har sökt i evigheter. Det är storleken som jag har sökt efter, and I found it! Så har jag köpt klänning, underkläder. Här är en bild på mitt nya armband också.
Snyggt va? Jag gillar det iaf, men det var inte världens bästa bild på det (: Armbandet är inte gulaktigt utan vitt..
Sen så har jag gjort en massa annat! Ganska mysig stad, inte för stor och inte för liten.

                     ciao!


Hemma igen!

/ Permalink / 0

Har aldrig varit borta från Wilma så här länge så det känns jätte skönt att ha henne i närheten igen, och som hon har vuxit! inbillar jag mig i alla fall. Jag en jätte bra, oväntat och konstig vecka. Blir bara ett snabbt inlägg. Ville bara säga att jag är hemma.

På återseende kom ihåg att ha en bra helg.En skitig Wilma men den bjuder jag på. Hon har försökt gräva sig till Kina här om dagen, har jag hört.
Imorgon blir det att duscha henne

Till top